Jacobizam

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу

Sve o Jacobizmu možete pitati Jacobince na zvaničnoj stranici Jacobizma http://jacobizam.4rumer.com/forum.htm

Ako vas mrzi, možete čitati dalje

- Jacobizam je versko-estetski i hedonistički pokret nastao početkom XXI veka u Srbiji. Jacobizam ne prihvata pisane kanone, tako da ne postoje pouzdani podaci, ali se zna da njihova doktrina počiva na veri u evoluciju bez genetike, tzv. varijacije. Osnivačem se smatra Sv. Jacob koji je, po legendi, ubio troglavu girafu čekićem koji je držao u levoj ruci i tako odbranio grad Jagoda. Ovo je verovatno alegorija na opasnosti mutacija izazvanih zagađenjem.


Sv Jacob ubiva girafu.jpg


U čast ovog sveca slavi se 8. oktobar kada je na pitanje prvosveštenice Barbare o vremenu Jacob prorekao lepo vreme. I ovo proročanstvo se obistinilo.

Sveta kojica trojeroscica.jpg

- Poseban značaj ima Sv. Kojica Trojeroščica, za koju se veruje da čini čuda zračenjem. Dva roga nosi u znak sećanja na Svetu Kravu, koja je po shvatanju kulta praroditelj svega živog na zemlji, a treći rog je nedvosmisleni simbol varijacija izazvanih radijacijama. Ovoj svetici mlade devojke u proleće, u nočima bez mesečine, prinose žrtve u obliku biljnih bombona nadajući se da će im pomoći da se domognu izabranika srca.

Jacobinci zasnivaju dogmu na Bibliji, tačnije na knjizi Pesma nad pesmama, smatrajući da ovo nastrano i izuzetno erotski nabijeno štivo ne bi ni imalo šta da traži u Bibliji da nije trebalo da posluži kao nagoveštaj Jacobizma.

Neupućeni veruju da Jacobizam insistira na incestnim vezama, što nije tačno. Prema njihovoj doktrini, svi ljudi su braća i sestre još od Adama, Eve i njihovih sinova koji su živeli u incestnoj zajednici.

Sledbenici kulta veruju u neku vrstu raja koji će nastati u Švajcarskoj kada ostale zemlje budu nestale u potopu. Tako će Švajcarska dobiti more, a uz obale će se prostirati nepregledni sočni pašnjaci na kojima će pasti Sveta Krava iz čijeg vimena će isticati čokolada sa alpskim mlekom.

U pogledu sabornosti, odnosno katolicizma, jacobinci smatraju da nisu sabrani, a da bi im umesto izraza "katolik" (što po rečima proroka dolazi od "kat") više odgovaralo "spratolik".

Ima samo jedno egipatsko mitsko biće koje se u sred noći oglašava sa Hm Hm, tako da ti se naježi koža na potiljku. Veruje se da vreba duše jacobinaca da bi ih preneo u tamni vilajet Banovinu. Do sada je navatao samo jednu zmiju, al mu pobegla.

Ostali su živi i zdravi, koje i vama želimo.

Svete zapovedi:

- 1. Život je kratak. Drži za batak.

2. Ne poželi ništa što je tuđe, a nema dobre noge.

3. Rukoblud je gadan pred Gospodom i Gospodjama

- 4. Odmaraj se šest dana od poslova svojih, a sedmog uzmi bolovanje da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji.


5. Ne svedoči lažno prema odredbama Krivičnog zakona i Zakona o krivičnoj proceduri sa naknadnim izmenama i dopunama.

6. Meso se ne sme jesti uopste,ali se povrce sme jesti samo uz meso

Jakobinci veruju da ce nesto nekad da se desi,mozda.

Svakog 9 oktobra Jakobinci organizuju orgije u stali Svete Krave predvodjeni Prvosvestenicom Tsuymish i Glavnom Orgijasicom Metlom.

Svetoj Kravi i Velikom Vodji Jakobu okace zvonce i onda orgijaju na svemu sto ne zvoni.


Glavni Prorok Zazi je hermafrodit

Nemesis Velikog Vodje Jacoba je izvesni Vlad Cepach Mirotocivi Prepodobni veliki borac protiv rukobluda i teskih metala.


Zvezdana je cuvar Kamelota i svete vodice i koca u slucaju da Cepach naidje.

Svaka molitva zavrsava se sa "I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju"

U pogledu ključnog problema svake religije - nastanka sveta, jacobizam tvrdi da je svet ciklične prirode u vremenu. Naime, nakon velikog praska dolazi do širenja svemira i po prirodi stvari nastaje negde život koji se pre ili kasnije kruniše inteligentnim bićima. U određenom trenutku razvoja ova bića postanu dovoljno sposobna da proizvedu malu kontrolisanu crnu rupu, ali se tu nađe neki nesposobnjaković koji izazove kratki spoj na instalaciji, crna rupa proždere stvoreni svemir i svede ga u tačku. Sledi novi Veliki prasak i ciklus se ponavlja.


Ovaj mitski nesposobnjaković poznat je po imenu Joe i obično se prikazuje u obliku medveda koji iza leđa krije cvik cangle.

Za Novu Godinu Jacobinci organizuju ritualni lov na mecke.

Love se posebne ZMecke kojih ima 8 i po.Love se ritualnom sekirom koju ostri licno Glavni prorok.

Mecka se ritualno uvati i onda se ritualno odere,pa se ritualno nabije na kolac pardon razanj pa se ritualno pece na tihoj vatri dok ne dobije finu kozicu i onda se ritualno izede.

ZMecke se vataju mamcem na bazi cinka.

Ovaj ritual se izvodi zbog prosperiteta i plodnosti jer je poznato da su ZMecke protivnici bluda i razvrata koji su dragi Jacobincima


http://jacobizam.4rumer.com/forum.htm