3PLM

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу

3PLM (скраћено од 3 пи*** лепе материне) је протокол-мутант, који се користи за комуникацију на великим раздаљинама. Ентитет мутанта носи због своје појаве која се одражава на стварни како и на виртуелни свет.

Мотив[уреди]

Како се у задње време доста људи жали да је комуникација путем интернета постала недовољно реална[1], амерички фармер и бивши пилот из Другог Светског Рата, Абдул Завабаба је решио да на овај начин олакша комуникацију својим нећацима у Индији и Малавију. Само још један пример да се све може кад се хоће.

Принцип[уреди]

Срце овог протокола је мали катапулт довољно моћан да оног ко га користи одбаци до саговорника. Након што је до саговорника дошао има двадесетак секунди да изговори прву поруку јер ће га гума омотана око његовог струка повући назад до његове сопствене столице. Тада ће ускоро имати прилику да види свог саговорника који му је дошао у посету не би ли са њим причао двадесетак секунди.

Случајан саговорник[уреди]

Приликом избора саговорника је потребно навести тачне координате, како би се параметри катапулта подесили. За случајног саговорника је довољно оставити властито дете да се игра са ручицама и полугама које НИСУ направљене на бази кинеских играчака, тј. потпуно су безопасне, по спецификацији произвођача кинеских играчака, који овај уређај и производе.

Контраверзе[уреди]

  • Немогуће је утврдити број људи који се тренутно налазе онлајн, јер, како се наводи, још увек се нико избачен није вратио да би своје расположење да настави у разговору ставио до знања.
  • Суседи власника често чују крике, који личе на оне са филмова када неког јадника растежу на две стране. На жалост о овоме немамо довољно информација јер им се комшилук у задње време брзо мењао, како наводе суседи. Произвођачи кажу да је могуће да се ради о грешци у софтверу.
  • Неки сумњају да се 3PLM извор зла тј. богатства, јер многе душе око њега циркулишу.

Референце[уреди]

  1. "Skype is shit", NY Times, January 20. 980.