Теорије завере

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу

ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ[уреди]

дефиниција[уреди]

Кад "они" знају нешто што мисле да ми незнамо а незнају да ми знамо да они знају јер знају да ми незнамо, или се праве да није тако док ми мислимо да знамо.


Пример завере[уреди]

(завера о постанку и ванземаљцима)

-Постоји нешто што се зове светска влада и то је орган који се држи у тајности. Они одлучују о свему и воде све ратове, а то су у ствари ванземаљци који су се накотили после пада летећег тањира у Розвел у Новом Мексику.

-Сваке године они обављају отмице којима сондирају недужне грађане у дупе (и то на онај други, (непријатни) начин...) самоуверене планете земље и тако врше испитивања како би омогућили да наша тела буду способна за ношење њихових ларви у циљу колонизације наше планете.

-Руси су их провалили и спрема се велика одмазда зато што сми им ми Срби дали Теслино тајно оружје којим ће да лансирају те пуноглавце тамо одакле су дошли.

-Једини је проблем што су ти ванземаљци направили овај Космос по моделу свог председника који је имао жељу да му се планете и галаксије врте јер су у претходном моделу биле статичне и нису лепо изгледале на снимцима с одмора из ваздушне бање Омега Иксилон Пет.

-Због тог вртења Теслино тајно оружје не ради како треба па се преузела иницијатива грађана Русије под називом "Стоп ротацији!" и "Боље друг него круг!" уз пропагандне покличе "Мисли циркуларно делај стационарно!" и "Ко ротира не профитира!" - акција на жалост није била успешна јер је председник организације ухваћен како кружи око бандере са флашом вотке у руци кршећи на тај начин основно начело статута покрета.

-"Велики Прасак" (Биг Бенг) се јесте десио али је то била грешка ванземаљаца који су измислили ватру а нико им није рекао да им се атмосфера састоји од испарења метана, водоника и бутана

-Сваке године се одржава "бијанална удружена конвенција ванземаљских ентитета" (БУКВЕ) у селу Горње Доње код Великог Малог где се одлучује о даљим плановима колонизације..


Ето! Истина боли, знам......


бај Даворин