Сунђер Боб

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Сунђер Боб нaфикcaн

Цртани филм, настао из промотивних разлога да научи децу толеранцији према хомосексуалцима (Педеве), који приказује бушног (од чега?) и (намерно?) педерастог сунђера, који живи у курцоидном анансу на дну мора, са својим љубавницима (?) Лигњославом Пипком (живи у џиновском фалусу) и Патриком Звездом (живи у огромном тестису). Сам цртани филм намеће поштовање према пред-матријархатском култу божанског фалуса.


Теорије завере[уреди]

Постоји велика могућност, будући да се приказује на телевизији б92, да је ову химеру створио ЛДП, у сарадњи са Queeria центром за промоцију и иживљавања особа са геј-лезбо-би-тренскавурма сексуалним опредељењем. Због велике сличности Патрика Звезде са једним од активиста ЛСД ЛДП-а - Биљаном Србљановић, шансе се заиста велике.


Повезаност Сунђер Боба, скандала на геј паради и Земунског клана[уреди]

Сунђер Боб ca земунским кланoм

Да, да, иако изгледа да никакве повезаности нема, то је аргументум ад хоминум - наиме, један од неименованих ликова, чије ћемо иницијале само навести Лигњосл... Л.П. (мрзовољан), повезан је са протоком информација из београдског геј подземља о (не)одржаној геј паради. После се име карактера спомиње и у мегаповрељивим владиним документима о члановима земунског клана. (Видети и Цеца).


Познати и Славни у Сунђер Бобу[уреди]

Још их није било, али су у току преговори са Дарком Костићем (ипак је ово quееr shоw), и стилистима Јелене Карлеуше, а могућ је и Цецин наступ, будући да је повезана са једним од ликова.Можда успеју чак и да довуку ЈК са штајге.