Стивен Хокинг

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу

“Моја тетка у Ноксвилу доносила је дневне новине и онда би их исцепкали да их користимо као тоалет папир. Пре употребе прво бисмо прочитали текст, и гледали слике.”

Atom hoking.jpg

Стивен Хокинг (енг. The Black Whole by Product), десингуларизован 2491 aраунај .8 , је рани васељенски пророк онамости чија је једна нога у црној рупи, тела му тежи као Војводина, глас му позајмљује Мајкрософт Ексел а притом је унео тешку пометњу на пољу квантне физике тако што је једног дуалног антијутра са Крстом појео све ротквице. Свако носи бесконачно много примерака Стивена Хокинга у себи, као што он носи бесконачно много примерака нас у, пак, себи. Дуални карактер сингуларности Васељене и њених безбројних беба чији је биолошки отац сам Стивен а које смо ми дугујемо чињеници да је Стивен асексуални штребер и тотални је социјални патуљак који је побегао у сан о месту које је тако мало ће једног дана уз велики прасак створити нови универзум у ком ће ОН бити Бред Пит, не Бенисио дел Торо.

Следи као прича[уреди]

Откриће[уреди]

Стивен Хокинг је откривен као нови елемент до тада незамисливе теоријске физике на универзитету у Кембриџу. Користимо прилику да разбијемо предрасуду да је он из црне рупе. Он се на једној журци кладио да може да цео уђе у веш машину и тамо чита Малог Принца. Сви остали су били хај и уместо тога су одлучили да оду на свирку Пинк Флојда да гледају ласере, изум који је тек требало оно што се деси па изум настане. Стивен је наравно ушао у велики акцелератор који је био она веш машина из опкладе с почетка приче и све би ово лепше звучало да аутор текста има више талента за писање, али уосталом шта очекујете од слободне Нециклопедије, коју и Ти можеш да пишеш, и која је издата под лиценцом Креативних Обичних под којом издају само лузери који никада ништа неће продати и нико никадa неће доћи у ситуацију да крши њихова ауторска права па они то све као дају свима да се свет обогаћује а у ствари су само глупости као што је ова или Линукс с тим што је Линукс издат под Гнуовом лиценцом а гну је нека врста магарца па ти види шта је горе.


...[уреди]

Дакле, Стивен као студент добија прогресивну рокенроломоторичку болест која га модификује тако што му мења спин, смањује му електронегативност и глас претвара у антинеутринску прашину која је видљива само у Имагинарном времену а иначе звучи као робот, што му све помаже да буде веома кул и тако допре до срца младих и неписмених. Свој рад је наставио ментално и однео са собом у гроб. Волео је прах за жохаре. Његов животни рад своди се на седење у столици и смишљање порнографије коју би требало да изговара синтетизер гласа, али је у јавности цензурисан па причу вешто прикрива баљезгарењима о "црним рупама" и томе како оно што у њих упадне може да се врати назад али не истог поларитета и не сада. Перверзњак у колицима, шта рећи. Кажу да има коначни IQ и да је његова жена остала трудна док је "чистила" његов синтетизер гласа за време Стивеновог безразложног боравка у Бањској.


Младост[уреди]

Хокинг је као млад и незрео започео проучавање опште теорије релативности, примећујући да Ајнштајнова теорија не објашњава квантномеханичку природу физике и није у стању да адекватно опише гравитационе сингулари тете попут „црних рупа" или „великог праска", већ пише о релативном односу младог Ајнштајна и Милеве чија је дужина час 100 час 70cm. Револтиран Ајнштајновом могућношћу да избаци језик (и врати га назад), Хокинг је запретио да ће цене црних рупа знатно скочити када Гугл буде кренуо да тамо смешта гмејлове и Гугл Земље.


Садашњост[уреди]

Последњи пут виђен хиперпапарацом како са квантом поликолора одлази на сам руб познате Британије да боји породичну црну рупу на северу Холивуда. Да ли и вама мирише на нову обману? Поликолор бољи од креча?

Најновији податак: Виђен је да се кварца са Кварцима (Горњим, Доњим и Чудним) у соларијуму "Весели меланом" негде у Кумовој Слами...

Објашњење[уреди]

Цео чланак о Стивену Хокингу је написан само да линк ка њему не би био црвене боје, а писање је наредио он лично само да би нам за време читања преко монитора одузео и последњи антиkvark живота који је у Србији преостао и од сaкупљеног ће направити црну рупу у коју смо сви позвани.

Види још[уреди]

Не мораш ништа више да видиш. или: Човек се учи док је жив - после само обнавља материју...