Свет Компјутера

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Свет Компјутера је магазин о компјутерима (оштроумног ли закључка) који је настао 1554. године пре нове ере. Магазин уређују духови древних Индијанаца и редовна редакција. Свет Компјутера се скраћено зове СК, међутим, ова скраћеница се не сме помешати са Светом Крнтијом. Главна звезда СК-а је Милорад Гузмановић, звани Гузма, који се неправилно назива Кузма или популарно пише ЉЗМА (ово има смисла када се откуца латиничним писмом, са словом Q уместо Љ).

Историја[уреди]

Свет Компјутера је засигурно имао бурну историју. Краљ Стефан Душан Први је спалио једног од чланова редакције на ломачи, испред тадашње "Скупштине Града Сингидунума" због тога што је, вероватно грешком, заменио Душанов Законик са Дударимовим Закоником. У то време, PC-јеви нису постојали те је СК писао искључиво о врсним математичарима који су извршавали компјутерске команде. Најпознатији од њих су Глупо Куче и Бетмен.

Редакција[уреди]

Најутицајнији (бивши) члан редакције, после ненадмшног Милорада Гузмановића је Милка Цанић. Милка је у својој рубрици "Добро вече" оборила читаност СК-а у 13. веку пре нове ере. Милка Цанић је, после неуспеха њеног задњег текста августа 2006. прешла у сумњиви ТВ шоу Слагалица који се емитује увече на Наплатној Телевизији Србије. Остали чланови редакције су Воја Миајловић, човек од 49 лета, затим Бојан Новаковић, и многи други који или нису квалификовани да рад у СК-у, или превише квалификовани за рад. Осим редовне редакције СК-а, ту су и духови древних Индијанаца који дахћу за вратом редакције већ двадесетак векова због тога што је зграда подигнута на старом индијанском гробљу. Како је гробље доспело у Сингидунум, или садашњи Београд, нико не зна, али Индијанци, на челу са поглавицом Коњ Који Кења, контролише сваки текст у СК-у. Прича се, мада не проверено, да су духови Индијанаца иницирали убацивање реклама и срања на странице овог магазина.

Интервју са духом поглавице Коњ Који Кења[уреди]

Редакција: Добар ден.

Поглавица: Абабабабаббабабаба! Аууууууууу! Уууууу! А! Ухухухухуууу!

Редакција: Е терај се.

Поглавица: АПАПА! Убаааеа!


Бог да .

Квалитет[уреди]

Квалитет овог магазина, после свега, је ипак непроценљив. Има толико много добрих ствари, о квалитету и префињености штампе Света Компјутера. Странице СК-а, не само да су благе према слузокожи задњице, већ и скидају велику количину срања, па чак и оног најнезгоднијег пролива, уз само неколико страница. У ве-це шољи добро упијају воду и амонијак те не праве проблем приликом пуштања воде. Такође, за несрећнике који се не греју на гас (мада то и није тако лоше, после Руса) СК је веома битан. Један број СК-а дозвољава око 12 ложења просечне ватре, у просечном котлу просечне куће просечног становника просечног града или села просечне земље просечног континента просечне планете просечног звезданог система просечне галаксије просечног свемира, па је зато веома добар (проверено). Једна до две странице СК-а, ако се прекрију одговарајућом количином угља или сувих дрва, а затим запаљене шибицама марке Chicco baby Toys може вам обезбедити грејање за просечну кућу просечног града или села просечне земље просечног континента просечне планете просечног звезданог система просечне галаксије просечног свемира, те непроценљива вредност СК-а не сме бити занемарена. Исте тврдње се могу изнети и

Интернет публикација[уреди]

Интернет публикација СК-а није лоша, али је прилично бескорисна с обзиром да су чланови редакције еквивалитенти Баје Патка, те не смеју да избаце целе текстове на сајт.

Сајт[уреди]

Што се тиче сајта, може се само рећи да је црни Телетабис овде умешао прсте. Или је мозак аутора поцрнео, или је позадина једног дела сајта црна. Такође, може се јасно видети да СК крије своју праву историју. Не вреујте им! Нециклопедија је извор праве истине.Sram vas bilo!Treba da se stidite! Pričate nešto o legalizaciji teških opijata, abortusu, gej pravima i Crkvi na sajtu koji je prepun moralno čistih ljudi...ljudi koji su u životu toliko puni hrišćanskih Vrlina i Milosti i toliko bliski Majci Rusiji da su na korak od kanonizacije u apostole! Mladih, lepih i intelignetnih ljudi. Sramite se... Morao sam ćirilicom.

Za spas vaše duše, potrebno je 133 avemarije, samobičevanje, pipkanje dečaka i poznanstvo sa Matejom Bećkovićem (ili u krajnjem slučaju Ivanom Žigon, ako on nije živ)

Форум[уреди]

форум Света Компјутера је један од најпознатијих форума у Великој Србији. Замислите, главни администратор је симпатични дедица по имену ВојаМ. Аутор овог текста је, у интересу науке, успео да се учлани на овај форум (дешифровао је captcha текст приликом регистровања, који су иначе писали духови Индијанаца својим писмом) и пробао да спамује по њему. Резултати су били катастрофални. Шиканиран је у року од 20 наносекунди. Не препоручујемо да покушавате то код куће. Да би сте добили појам шта је аутор текста урадио тамо, тражите од неког Легенду Сребрног Метка (SilverBullet#387). На форуму (гле чуда) можете и нешто корисно да научите.

Тривиа[уреди]

Да ли сте знали да је број 11/08 био штампан на свинњској кожи после чега је читава редакција обољела од свињског грипа? А да су бројеви који су излазили у вријеме санкција били штампани на тоалет папиру ради двоструке употребе истог?

Спољашње везе[уреди]