Рушка Јакић

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

“Добро јутро лепотице”

~ Рушка Јакић на тему Мирослава Лазањског

“:(”

~ Милка Цанић на тему колегинице

“Не, никако!”

~ Рушка Јакић о себи

“Она је крива што сам ја транвестит!”

~ Рушка Јакић на тему неименовани Бугарин


N1244541074 30122866 6626.jpg

Прво и најстарије Чудовиште које је Исидора Бјелица, Мајка свих ужаса родила и самим тим најстрашније је створење познатом по имену (и ничему другом) Рушка Јакић.Толико је страшна да се плашите да је не гледате, јер ко зна шта може да вас снађе ако вас пронађе. Особа (и ништа више) која је толико бесмислена и банална да вам музика Јелене Карлеуше у поређењу са њом звучи као Бах. Разлог њеног постојања је до скора био непознат, али су научници у њој открили човеку потребан архетип страха - дакле њена једина функција је да згрожава и плаши људе. Неки јако стари извори, из плеистоцена наводе Рушку као женско али ова тврдња је толико смешна и бајковита да је научници који се баве проучавањем Рушке Јакић и не узимају у обзир.


Љубав и Мода? - "Рушкине емисије"[уреди]

Главна тема њених емисија је евoцирањe добрих старих (и у Рушкином случају древних) времена, када је све ваљало. Људе не треба да чуди - Земља је некада заиста била лепше и боље место за живот - пре него што су диносауруси изумрли, и Рушка се врло радо присећа тих времена где год да се налази. Две емисије је Рушка Јакић водила - прву на Срање (ТВ) "Љубав и мода", а 10 година после на ТВ Дуга "Некад смо се Волели" сумњам. У првој емисији, уз њу је била комплет њена менажерија медијских чудовишта што искачу из наших малих екрана и испод кревета, тако да је циркус наказа био комплетан. Живела је у симбиози са пенисом Мирославом Лазанским, као мужијак аустралијске пиране - прикачила се на његово тело и кренула да суши своје, док полако није постала део његa - тако је наследила његов пенис који јој је "помогао у најкритичнијим моментима у животу".


"Лепота" је у оку посматрача (Саше Матића?)[уреди]

За особу (и ништа више) која никада није чула реч "лепотице" из туђих уста, Рушка је врло самоуверена, поготово у своју лепоту...(не иду те две речи заједно, бласфемија је...). Научници су уочили њено чудно понашање и један од престижних научника који се није скаменио од њене "појаве" је забележио њено понашање у једној емисији:

"Забаци главу уназад, прекрсти старачке пикљаве ноге, почне да трпће нашминканим трепавицама и разјапи гласину, на којој би јој сваки мушкарац позавидео, и каже реч секс притом мисливши да је у том тренутку еманциповала сваку просечну Српкињу (као да тим Српкињама роде доносе децу)..."

Још једна мистерија која се кола око Рушке је полемика да ли она заиста зна шта значи реч секс (да ли је икада видела, не дај Боже, учествовала, јер у време кад је она рођена, секс вероватно није ни био измишљен) и колико је она стара. Неки Сумерски извори писани клинастим писмом о звери која им уништава усеве (управо Рушка) говоре да је она живела дубоко у шуми, као звер, прекривена црвеном длаком (стресох се...), растрзавајући једнороге, лавове и путнике намернике.


Космички Парадокс појма "Добро Јутро Лепотице"[уреди]

Да је време за Рушку релативно, то смо одавно схватили.Она, на жалост верује да је време за њу стало када је била девојка. Проблем је што нико нема срца да јој разбије илузију - то јест, људи се плаше (ако је некад дивљала по шумама Месопотамије, живећи као степски лав, зашто не би опет?). Због тога сви морају да ћуте и толеришу њене одроне вулгаритета. Највећи парадокс у целој причи није ни њено слободно спомињање секса, ни то што се зове женом, већ управо та њена чувена изјава пред огледалом сваког јутра - Добро јутро лепотице!, која се у потпуности противи законима физике/логике и свих осталих наука. Зато се то назива Космичким Парадоксом, јер једноставно нико никада неће моћи то да објасни...


Рушка Јакић и нудизам (ЕКСПЛИЦИТАН САДРЖАЈ!)[уреди]

Превише експлицитно!


Док је водила љубав своју емисију Љубав и Мода, та особа која је, при том створена за све осим за моду је константно говорила како она воли Србију и како ће је бранити својим голим грудима. На то се нико није обазирао, јер су сви мислили да је дементна и луда, али се врло брзо то показало као језиво пророчанство - у јулу 2004. ухваћене су њене папараззи фотографије голе на Ади! Шта се догодило са сниматељима, снимљено је као документарац - Вештица из Блера 3, више нису виђени... Тај садржај који би морао да вам опишем је, без обзира на све моје ограде и превише експлицитан да би био виђен очима смртника и зато ћемо брзо прећи на следећу полемику. Једина гора ствар од обучене Рушке је гола Рушка!


Рушкин пол[уреди]

Вечита енигма за све научнике представља њена полна припадност. Ако ико Бога зна, нека нам јави...


Рушка с оне стране закона[уреди]

Иако би ви помислили да се ради о проблему Рушкине крштенице (пол, слика, година, антиматерија матични број...), Рушка је с оне стране закона доспела из других разлога. Наиме, због константног и њој непримерног спомињања речи, попут "секс" и "лепотица" у истој реченици са њеним именом, власти су под апелом траумираних грађана морале да донесу закон:


"Закон 2223049, параграф 24, страница 17:

...И да се свако спомињање речи "лепотица", "секс", "стил" "мој пенис" у истој реченици са именом Госпође Јакић оштро прохибирају, забрањују, те да ће се свако прекршавање истог закона оштро и рестриктивно кажњавати...У Београду, 27.XII 2008. лета Господњег. Оверено и печатирано, закон важи до:ЗАУВЕК!"


Занимљивости:[уреди]

- На острвима Фиџи, Јава и Борнео, постоји летњи култ Рушке Јакић - Фестивалско истеривање страха из племена када играчи играју са маскама Рушке Јакић и тако терају болест, несрећу и умилостивљавају је;

ПАЖЊА! Остале занимљивости о пенису Рушке Јакић, на жалост нисмо успели да добавимо. Па и ми имамо душу, мајку му...