Разговор са корисником:Челични

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу

hey :) Whopper

))--Iš pile preko žile! 16:28, 18. јануар 2007. (EST)

Хеј Челични! на ком је то серверу СР.Википедија чат?..... како ја видим има их више! bratbratu

Аха:-) Хвала. Тако сам и мислио. Био сам тамо синоћ па није било никог.. помислио сам да сам промашио адресу хехе.. но, било је касно, па могуће да су се сви поспавали... ипак су и то живи људи, не? :-) bratbratu


Добро вече Челични, обраћа ти се лично Милка Цанић. Овде сам, па те замољавам да санкционишеш оне неистините стране које упућују на лаж да сам ја била та која је уништила петог Телетабиса. Сви добро знамо да је то недело учинио лично Бата Живојиновић. Унапред захвална и добро вече ти жели, Милка Цанић.

Драги Челични, имам проблем око прављења нових шаблона и прављења цитата, а желео бих да ревидирам једно 200нак бедно ”написаних“ чланака. Помагај неуком нубу. Корисник:Ceraklija

Позивница за придруживање дискорд серверу[уреди]

Discord Color Text Logo (2015-2021).svg Здраво, Челични.
Позивамо вас да се придружите дискорд серверу. Он служи да омогући лакшу комуникацију и сарадњу међу нециклопедијанцима.
Да бисте се придружили, кликните овде. За више информација, погледајте Нециклопедија:Дискорд.
Хвала!

Александар () 22:50, 27. јун 2019. (UTC)

Позивница за НеТакмичење 2019.[уреди]

Star-Destroyer.JPG Здраво!
Желели смо да Вам скренемо пажњу да ће 1. јула 2019. године почети НеТакмичење 2019. које има за циљ повећање броја чланака на Нециклопедији. Овом приликом Вас позивамо да учествујете у њему упишући се овде.
Хвала!

Александар () 23:13, 27. јун 2019. (UTC)