Нециклопедија:Радионица

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Новооткривена просторија где се, као што сам назив каже - ради. Овде се, као нигде на Нециклопедији сече, крвари, вади и убија све што мрда и све у циљу увећавања ове Наказе Нециклопедије. Ако се неком толико ради, посла има.

Glupo kuche.jpg

Породи у породилишту и вандализуј од нуле. Ако си вандал друге или треће класе и самим тим малог учинка, постави линк ка започетом чланку на операциони сто где ће се тим обучених професионалаца побринути за твоје његово здравље. Ти сам се мораш излоговати до 30. септембара 2023. године заувек, иначе ћеш примити neciklo.virus.32.exe и не зна се шта ће бити с тобом. Последњи који је примио neciklo.virus.32.exe је један админ са слике.


Да те не би задесила судбина глупог кучета једног админа баци се на посао.

Породилиште


Погледај списак свих Фетуса. Прати линк и породи неки фетус по избору. Ако се закомпликује, као у случају једног админа, стави га на операциони. После порођаја, сносиш одговорност одвођења фетуса одавде.
Операциони сто


Овде стоје чланци који се тренутно секу и пале. Ускоро добијамо нови намештај па ће и све ово бити логичније.
Шок соба


Овде они хитни случајеви...
Хитне интервенције без анестезије


Званично обавештење: Траже се чланови који су при здравој памети и пријатном задаху, како би написали/уредили најфундаменталније странице Нециклопедије. Ако се осећате прозваним посао чека: