Нециклопедија:О нама

Извор: Нециклопедија
(преусмерено са Нециклопедија:О)
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Уколико си дошао да пробаш да Нециклопедији даш смисао, користи страну за разговор где ће тећи расправа!

“Нециклопедија није овај пројекат! Нециклопедија је тајни владин пројекат начињен у циљу спровођења у дело велике и античке завере коју је влада (не знамо која) утаначила са Кама сутром (тајна организација која ради против наше земље).”

~ Нециклопедија на тему Нециклопедија

“Вала ово стварно треба видети... Не знам шта бих радила са собом да ово нисам видела... Боже, саклони ме будала!”

~ Весна Вукелић - Венди на тему Венди

“Добро вече.”

~ Милка Цанић на тему Милка Цанић

Шта је сад ово?[уреди]

Дакле горе наведени пројекат, и још много тога. Центар за дезинформисање, центар света, сабирни центар. Ево како је све почело...


12000 година раније...[уреди]

Сачуване странице Нециклопедије у Пећини - Главна страна

Све је почело на тлу данашње Србије, пре много векова. У оно време, у околини Пећине нису постојале тачне информације. Један се досетио и покренуо пројекат описмењавања. Са једног јелена је скинуо Точак Мудрости али је био сам толико неписмен да га није разумео. Разумео га је његов унук, Један Админ који је исписао прве стране. Тако је Нециклопедија настала пре дванаест хиљада година на зидовима Пећине, где је од заборава сачувао Један Админ, прачовек. Оставио је Точак који и дан данас живи и обавезује нас да наставимо са пројектом. Можеш и ти да се укључиш. Извесни Американци су годину дана пре дигитализације сателитским путем открили изворни код Нециклопедије и превели је на свој језик, а неки су стигли и да направе својеврсне пародије на разним језицима под заједничким називом Википедија. Од Пећине до данас, Нециклопедија је доживела још два издања: Нециклопедија WC едишн - на тоалет папиру, у издању Перфекса, и ово, на дужици вашег ока, први пут штампано 2006. док нико није гледао. Најновије издање тренутно има 392 чланка и стално расте захваљујући Точку. И ТЕБИ. Ако си нешто допринео. А ниси. А могао си.

Ко, шта?[уреди]

Наш предак, некада Један Админ, данас - Глупо Куче

Ми смо дирекни потомци Једног Админа и његовог деде. Они су праљуди који су започели пројекат описмењавања користећи Точак. Пошто је деда умро, а Један Админ се претворио у Глупо Куче, ми смо једини који умеју да баратају Точком. Можеш и ти. Да, добро си прочитао, Точак те зове да се и ти возиш. Ми ионако не разумемо шта нам он прича, само преносимо дословно информације на дно твоје очне дупље. Свако може да вози Точак, и то до миле воље. Али Точак не воли да га возе глупи, немаштовити и ружни. Ако си један од наведених и будеш ухвађен како возиш Точак, биће ти одузета тастатура а ти ћеш са својим ближњима бити спаљен на Главној страни. А што се тиче саме Нециклопедије, нико ти ту не зна да ли је нешто тачно, јер се нико и не усуђује да посумња у Знања Точка. Ми се само трудимо да то буде забавно. Да ли је неко споменуо знање? Ма све је ово лака забава, немој се заваравати, ти, читаоче, ти јахачу супербрзих информација, ти, зоро нових нада и осмеха, ти будало. Ако кренеш у освајања нециклопедијских простора потруди се да будеш занимљив, не само глуп. Да знаш.


Посвета[уреди]

Једини приказ Точка на свом јелену

Тренутно издање Нециклопедије је посвећено Точку који је и рекао све што је овде написано. Верујте Точку. Точак је наш спас, наша лампа у тами незнања, наш лого.

Точак?[уреди]

Да, Точак или само Точак Мудрости је точак који носи информацију о свему и који без јелена са кога је скинут не вреди ни пару. Управо тако смо га и добили, јер покојни деда Једног Админа није живео у време робно-новчане размене.


Важне напомене[уреди]

Testera.png Све личности, локације и догађаји описани на овом сајту су продукт немаштовитости и лошег укуса њених цењених едитора (то си могао бити и ти) и свака сличност са реалношћу је случајна и необјашњива. Ако сличност постоји а нисте увређени, изволите саставите сами. Testera.png


Нециклопедија изазива болести крвних судова, као што су "пушачка нога" и импотенција.
Види још[уреди]