Наплатна телевизија Србије

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Лого Наплатне телевизије Србије‎

“Када би се претплата повећала за само 1299.99 динара, више не бисмо морали да емитујемо неме филмове.”

~ Александар Тијанић на тему Александар Тијанић коментарише претплату

“Екстра!”

~ Исидора Бјелица на тему Исидора Бјелица о својој новој књизи. Нико још није схватио какве везе има овај цитат са НТС-ом.

“У Совјетској Русији претплата плаћа вас!”

~ Путин

Наплатна телевизија Србије (НТС) је невладина, нестраначка и непрофитабилна кућа која се бави прикупљањем пара са што мањим залагањем или без тога.

Историја[уреди]

Иако је на пројекту стварања радило више милиона експерата, никада тачно није установљено када је ова кућа настала. Према неким предањима, верује се да је она у ствари хибрид настао из Ненаплатне телевизије Југославије, али директна веза никада није доказана. Током свог постојања кроз кућу је продефиловало више милиона познатих људи, научника, уметника, спортиста, али највећи број посетилаца је био из света политике. До сада није документовано да је кућу посетио иједан новинар. Током 1999. године и нарочито током 2001. кућа је пролазила кроз свој најтежи период. Многи су покушавали да је сломе, запале, сруше, ишарају, али на крају нису успели, јер малтер уграђен у кућу је пореклом из Египта, који је надалеко познат као један од најквалитетнијих.

НТС данас[уреди]

Свемогуће лекторско око Милке Цанић

Данас, НТС је једна од најмодернијих и најсиромашнијих кућа на просторима Балкана. Кућа пружа уточиште на преко пет хиљада изгубљених душа, које тренутно немају довољно средстава за живот. Међу њима можете да пронађете и по коју познату личност, али се оне скривају дубоко у тами њених соба, тако да су ти призори јако ретки. Најпознатији житељ куће је Милка Цанић звана Добро Вече!.

Руководство[уреди]

Александар Тијанић је директор, уредник, портир, чистач, и репортер. Такође једно време је терао муве из студија. По нацији и занимању је монтенегрист, волео је Миру, а сад воли старца Фочу и комесара Добрицу. Иначе је својевремено био првак у такмичењу "увлакача" у балканско-црногорском стилу, па је то искуство применио и у данашњем послу, титрача властима! Воли претплату, па се својевољно претплатио на место Директора несвесно, ничим заслужено, чинећи све како би монтенигерски клан са предсједником, остао што дуже на ничим заслуженим фотељама!

  • Пред њим је сјајна увлакачка каријера, ако настави да користи своју технику висколетача-превртљивца!

Средство плаћања[уреди]

Педеве није укључен у цену‎, али јесте у Великог Млата

Као ултимативно решење за своју безизлазну финансијску, а и програмску, ситуацију, НТС налази увођење обавезног плаћања чланарине свом широком клубу обожаваоца. Цена је 300 динара + педеве, месечно, наравно.

Програм[уреди]

НТС има широк избор програма. Најгледаније емисије су "Једнобојница" коју води национални идол (и одлична прилика за удаваче које су у 7. деценији живота) Жика, као и "12 сати сахрана" (многи су извршили самоубиство само да би били виђени у овој емисији). "Дневник" почиње са уредним закашњењем од 1-5 минута (овај пропуст би вероватно био занемарен да нису поставили сат који уредно откуцава пре почетка; репортаже су углавном исте, политика и црна хроника: неко је ухапшен због злоупотребе службеног положаја или се десило убиство, само се мењају актери). Опште познате ријалити шоу емисије поред "12 сати сахране" су и "48 сати геј свадбa", "9 месеци порођај" и "Пола сата испраћаја". Ту је и јутарњи програм (који се завршава у 9:00, када се 90% потенцијалних гледалаца буди), "У здравом телу" (емисија током чијег се снимања углавном неко повреди док ради вежбе), "Кувати срцем" (водитељ редовно иде на испирање желуца), "Музичкa слагалица" (квиз за који је потребна интелигенција двогодишњака, награда за прво место је пакет Orbit жвака, "Шта радите, бре" (емисија која приказује реалност, вероватно зато нема гледалаца), "Београдска хроника" (попут "Дневника" вести које никог не занимају, само што су још непотребније, иако нико не зна како је то могуће), циклус Дизнијевих цртаћа (у којима ликови чији су гласови синхронизовани говоре о политици, тако да деца убрзо траже родитељске дозволе да иду на демонстрације), "Кључ" (под у студију је у облику кључа, нико не зна зашто). Такође, значајна је, чак и веома значајна емисија са 100 реприза-"Мира Адања-Полак-НАС" НТС може да се похвали одсуством сапуница (што је велики заостатак за Срaњe (TВ)-oм). Али ту су цењене домаће серије попут Срећних људи, Горег живота које су веома идентичне, кoје режира један исти човек, са трулим домаћи хумором, увек истим глумцима, истом радњом, истим мукама и истим хепи ендом. Филмови се реализују download-овањем са интернета (тиме се објашњавају поруке "converted by Truchu" и рекламе за азијске aftershave производе које се појављују на средини екрана). Веома је занимљиво да се од дечијег и образовног програма поред Шведских акционих филмова који се пуштају после слaгалице, у једном периоду приказивао цртани филм Телетабиси, који је укинут након реакције Милке Цанић.


Будућност[уреди]

НТС намерава да се удружи са Borg-ом, Сатаном и Бин Ладеном ради обостране користи.


Удружени злочиначки подухват[уреди]

Чувена слика "Тијанић убија муху", дело сликара, боема, јунака и члана Borg колектива Александра Тијанића

Између 12. и 15. маја 2007. године извршен је удружени злочиначки подухват у просторијама НТС-а над мувама које су живеле у студију бр. 7 НТС-а (то је уједно и једини студио, број 7 је оптичка варка). Ретки фотографски снимци (које је направио Тијанић, претпоставља се из заљубљености у себе) сасвим јасно показују Тијанића како у лудачком бесу убија муве. После операције Тијанић је затражио од грађана да сваку муву коју примете у просторијама НТС пријаве, те да ће је он лично убити.


Запослење[уреди]

Да би сте се запослили у НТС-у морате да испуњавате следеће услове:

  • Морате да будете Александар Tијанић;
  • Ако не испуњавате пређашњи услов, морате да будете Tијанићев двојник;
  • Ако не испуњавате пређашње услов, морате да будете Tијанићева љубавница (или љубавник, још увек није утврђено) - Погледајте чланак Јована Јанковић;
  • Ако не испуњавате ниједан од пређашњих услова, морате да будете зомби;
  • Ако не испуњавате ниједан од пређашњих услова, морате себе да сматрате нижом расом, да богослужите Александра Tијанића, да му приносите жртве двапут недељно и да плаћате НТС претплату;
  • Ако не испуњавате ниједан од пређашњих услова, морате да прво платите заостала дуговања (настала неплаћањем претплате), па затим да платите 6-цифрену надокнаду;
  • Ако не испуњавате ниједан од пређашњих услова, отићи ћете у пакао!!!


Види joш и:[уреди]