Милутин Мркоњић

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу

Милутин Мркоњић је познати српски политичар, градитељ, шоумен, холивудска звезда...


Детињство и ран живот[уреди]

Милутин Мркоњић рођен 31. фебруара 1987 у шумама централне Србије. Још као мали показивао је своју склоност према градитељском занату, градећи кућице од псећих брабољака. Са садашњим министром за ракију Велимиром Илићем, у својим адолесцентским данима је жарио и палио ливадама и пашњацима Шумадије.

Политичка каријера[уреди]

Онда долази у престоницу Београд где са највишим оценама завршава факултет. Доласком Слободана Милошевића на место председника Србије, Мркоњић добија министарство за инфраструктуру и тиме започиње славна ера овог хуманитаристе и филантропа. Међутим брзо се и завршила због бунтовничког духа Милутина Мркоњића.

Холивудска каријера[уреди]

На једном митингу за време Милошевића, младог и харизматичног Милутина спазио је Брајан де Палма, познати американски редитељ, и одмах препознао његове глумачке способности. Де Палма позива Мркоњића да игра главну улогу у једном његовом филму што Мркоњић прихвата.

Мрка у најпознатијој улози

Американска публика је у Милутиновом анђеоском погледу, секси фризуром и привлачном пивском стомаку видела истинског суперхероја, па Мркоњић убрзо постаје узор тинејџерима у Америци.Славна звезда је своју глумачку каријеру у Холивуду завршила 2008 када прихвата посао у циркусу познатијем као "влада Србије".Занимљивости[уреди]

-Милутин има пса по имену Слоба

-Ватрени је навијач ФК Рада из Београда и активни је члан навијачке групе "Грађевинари"

-Лева нога му је дужа од десне

-Десна нога му је краћа од леве

-Добио је своју страницу на Нециклопедији

RAD.jpg

--Stojadin 20:09, 27. септембар 2008. (UTC)