Марино Богдан

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

“Ау, брате, ал сам попио!!!!! ”

~ Велимир Илић на тему Велимир Илић

“Ово све је Римокатолички злочиначки пројекат вештачке хрватске нације.Толико су искварени у свом луциферству и сотонизму да су коначно кренули да уништавају себе”

~ Војислав Шешељ на тему Војислав Шешељ

“Какава красна дама!Идеална за мене”

~ Крис Крокер на тему Крис Крокер

“Шта је, бре ово???!!!!! ”

~ Весна Вукелић - Венди на тему Весна Вукелић - Венди

“Одох на рехабилитацију...што је доста доста је...”

~ Ејми вајнхаус на тему Ејми вајнхаус


Да ли је то и ваша фобија?

Марино Богдан је званична маскота Хрватске и најближи сродник Криса Крокера и Токоефебисипридолеукосаксофобије. Специјално, због овог хрватског чеда и Криса Крокера, створен је нови термин - Трансвеститинсадулесцентофобија, односно паничан страх од слика малолетних тинејџера мушког пола који се облаче у одећу курви женског пола и позирају као фотомодели, а затим то стављају на интернет (посебно МySpace) да их читав свет види. Марино је започео своју каријеру интернет маскоте сензације визијом из сопственог помереног микрокозма да је он звезда, односно стар и тако на Facebook-u, на коме су његове гламурозне фотографије и објављене изазвао активизам група типа: "Обожаваоци лика и дела Марина Богдана", "Марино Богдан - Хрватска сензација", "Марино Богдан - балкански Крис Крокер", "Данас Марино, сутра Азис", "Марино Богдан - прва права звезда Балкана" и многих других... Због тога што га камера воли али људско око не, Марину је понуђено да дође у Србију и учлани се у секту УМС - школа за младе таленте и фото-моделе Србије. Сматра се, да је Марино Богдан особа која је на још бесмисленији начин постала позната, од Криса Крокера и Парис Хилтон.


Политичка каријера и активизам[уреди]

Будући пореклом из Бугарске, баш као и његов земљак, Марино је одлучио да отпочне своју политичку каријеру и кандидује се за председника Хрватске на предстојећим изборима. Какав је Хрватска парадокс, великих шанси Марино има да победи! Ми му желимо срећу и успех, не толико због њего, колико због Хрватске.


Марино и дует са неком српском звездом?[уреди]

Пре неколико дана, у књижевном-научном гласнику "Свет" су изашле фотографије Маринове уз провокативан новински чланак - Марино Богдан музичку каријеру започиње дуетом са Српском Звездом!- Овај, надсве интригантан чланак, започео је низ полемика међ београдском чаршијом, која без њега не би могла да живи, пре свега због питања са којом ће особом да сними дует. Неколико теорија постоји:

  • Са ЈК - то би била нежна балада допуњена турском извором музиком, милозвучним зурлама и звучним ефектима Карлеушиног гласа;
  • Са Миланом Станковићем - обрада јаzz хита, са оркестрацијом и пратећим вокалима осталих Звезда Гранда.