Лeпa Бpeнa

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Није лепа...

Лепа Брена Цеца вероватно има преко 115 година, али захваљујући здравој исхрани (липосукција и ботокс)изгледа као да има само 92, а осим тога је и прва али не и последња српска естрадна звезда којој је пубис завршио на челу (од одавно је ћелава од старости, али са својим пубисом на врху главе изгледа као да има још косе). Неки ће рећи "српска Cher", не због музичког квалитета , већ због операција које су одавно постале апсурд. Hије претерано лепа, а још мање Брена. Имала је оно што је Србији било очајнички потребно - сисе и тако је постала прва турбо-џихадпевачица Србије, увевши је у подлогу спремну за Црни Дан Педера. Од тада, па до дана данашњег ништа није било исто - на естради изгледа и даље теже ка тим етерично великим сисама, које опет постају толико гротескно велике да се свака граница губи.

Владарка из сенке града Гранда и муза Саше Поповића (мада се поставља питање како тако некакав може икоме да буде муза, но према свецу и тропар), помогла је ширењу малигне болестиГранда. Славу је стекла певајући по шталама, стајама, амбарима, чучавцима, касарнама, оборима, житницама Србије, када су је велики холивудски продуценти Тимбаланд и Пи-Диди уочили и потписали уговор са њом да јој продуцирају музику (Пи-Диди ће после да поништи уговор са њом, зарад Александре Ковач, и Брена јој то вероватно никада није опростила. Започевши своју богату, велику и дугу јој, мајко моја каријеру, Цеца Брена се уздигла на статус једне од највећих звезда Србије, пре свега и својим имиџом успешне домаћице и девојке из комшилука. и, далеко је догурала.. муслиманка или шта ли већ којој широке народне масе срба кличу у бескрај. јад и беда.


Цеца Брена у току '80-их - Сукоби са Цецом[уреди]

У току '80-их, Брена је била у ривалитету са Српском Великомученицом Девицом Маријом. Данас се то ривалство наставља у виду сукоба око угрожених медведа (види ниже). На толико су хладном односу да се Бренино лице заледило од ботокса.


Цеца Брена у току '90-их - Сукоби са Драганом Мирковић[уреди]

DraganaMirkovic.jpg


У току '90-их Цеца Брена је била у ривалитету са Драганом Мирковић. Нажалост, она није толико битна и занимљива да се спомене било шта друго што је Цеца Брена доживела у периоду '90, осим гомиле бесмислених операција.


ЦецаБрена противу медведа[уреди]

И даље није лепа...


У току припрема за велику Апокалипсу која ће започети великим концертом у Београду, за који ће се припремати још годину дана, на европској турнеји по оборима Немачке и подалпске Холандије,ова самохрана мајка савршена домаћица је на себе скренула пажњу својом борбом за уништење законом заштићених медведа у Македонији.Према тамошњим изворима,неименовани ратар који је користио алијас Зоран Киселоски, је успео научно да докаже да цецина Бренина музика негативно утиче на понашање медведа који одбијају да једу у њеном присуству. Он је на свом имању редовно хранио медведе медом да би у њима створио условни рефлекс да свакога дана долазе на клопу код њега.Након тога он је изненада приликом једног храњења упалио јака светла (чиме је постигао ефекат осветљене концертне бине,а код самог медведа утисак присуствовања једном таквом спектаклу),после чега је пустио цецину Бренину музику путем транзистора и појачала (чиме је постигао ефекат плејбека који посетиоци њеног концерта очекују да доживе),у том тренутку медведи су се разбежали куд идијоти мили моји убеђени да су заиста путем некаквог чудног варп-зорп-вогон-погон ефекта успели да упадну на Цецин Бренин концерт и свесни чињенице да њихова префињена чула неће издржати такву казну.Дотични ратар је наставио са том праксом још неко време и до год је било Цецине Бренине музике,медведи нису свраћали на клопу. Завршни чин у његовом експерименту одиграо се изненада,када су му сви електрични апарати и пуштачи звука на салашу поскапали услед превелике дозе непожељних вибрација.Када је дернек утихнуо,медведи су полагано отпочели са стондирањем околине и када су постали убеђени да се њен мили лик неће промолити иза неког амбара или (из) пољског нужника,одлучили су да се врате устаљеним активностима које обављају у свом хабитату,а то је ождеравање медом о трошку неименованог ратара.


Дует са Мадоном[уреди]

Док чекамо дует са Мадоном...

Будући, као једини носилац културе у Србији (и то преко Гранда), Цеца Брена се одлучила на смео маркетиншки потез и потпун преокрет у њеној каријери - дует са Мадоном. Песму ће продуцирати Тимбаланд, а аранжмане ће "у једном правом, модерном турском ритму" урадити Саша Поповић, мултиинструменталиста и обфирер. Мадона је изразила интрес да сними дует са Бреном и да је поведе на своју нову турнеју, и да њих две заједно "освоје свет за 4 минута". "Ја сам врло заинтересована да снимим овај дует" - говори са тешким бошњачким акцентом Брена. "Ја сам знала да је Мадона врло заинтресована за рад са мном.Уосталом, има и да дубим на трепавици само да будем боља од оне курвештије Цеце за моје верне фанове"...- самоуверена је Цецa Брена.Занимљивости :[уреди]

  • У току припрема њеног новог порно филма албума "Уђи слободно" на Срање (ТВ) се није приказивало ништа осим рекламе за њен нови албум.Овај, револуционарни и нови вид забаве, који још није доспео у Европу њена је идеја.