Леонардо да Винчи

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Да ли се она то уствари смешка на Леонардов...?

Леонардо да Винчи (право име, Леонардо Југовић Да Винча, археолошка ископина, потом Велики Родео и муза Лазе Лазаревића) је рођени брат наше истакнуте "личности" Весне Југовић Да Винча, археолошке ископине, потом Великог Родеа и музе Лазе Лазаревића. Пре него што је постао познат Великосрпски сликар, читав свој живот посветио масонерији и дружењу са дечацима без потребе да уопште слика захваљујући завидној колекцији непотписаних слика из раног предмедијалног периода Оље Ивањицки, која је на њега, очигледно оставила великог утицаја. После дружења са Парис Хилтон и Иваном Жигон и прављења медијских скандала, лудовања, теревенки и кратких порно филмова типа "Мона га (о)Лиза" постао је веома омржен у јавности. Ускоро је био на ивици живота, када је открио у себи да има божји дар за сликање и посветио се иконопису у манастиру Свети Уђе, код Крушевца, али се врло брзо повукао на Косово. Надахнут оваквим божјим даром, ступио је у неприродне контакте са Војиславом Шешељем у Хагу, са којим се дописивао и размењивао салвете.


Као списатељ[уреди]

Леонардо да Винчи је побегао из Манастира, када је схватио да строг, свештенички живот ипак није за њега, иако му се додиривање дечака веома свидело. На своме чаробном путовању, он је упознао Војислава Шешеља, који тада још није отишао на годишњи одмор у Хаг. Био је то почетак једног великог пријатељства, и потенцијално љубави (о томе се ћути, детаљи се налазе у крштеници Рушке Јакић).Док су били заједно (као пријатељи, ништа нисам рекао!), написали су еротски роман: Политички ортаклук Курве Дел Понте и Курве Дел Коштунице, који је проглашен за "Нај Еротски роман 2001.", од стране жирија који су сачињавали Весна Вукелић - Венди, Милка Цанић, Иван Клајн и Јадранка Живановић, девојачко презиме Велики Брат.Неки су од читања сцена експлицитног секса између Војислава Коштунице и Карла дел Понтеа свршили на месту... Када је, на његову жалост Шешељ испоручен у Хаг, Леонардо је остао без пријатеља (?), али се пријатељство наставило, јер су се њих двојица дописивали. У то време је Леонардо насликао нека од својих најгенијалнијих дела...на већини слика је приказивао Шешеља.


Последње године[уреди]

Пред крај свог живота се остарели и усахли и од тешког живота осушени Леонардо повукао у осаму на двор Француског краља, где је довршио своје ремек дело - Мона Лизу (слика, а не порно филм). Тамо је написао своју књигу "Тајна вечера са Војиславом Шешељем (по којо је насликао слику и снимио филм)" и посветио је Шешељу. Баш када је књигу требало да објаве, Куриру који је носио на штампање се одвезала пертла и испали су му папири у Дунав.Леонардо кад је ово чуо, на месту се срушио мртав. Постхумно је објављена књига "Да Винчијев код" који је својеврсно његова биографија и у којој је веома верно представљен као што је и у стварном животу засигурно био - масонеријом заслепљени ванземаљац...