Крис Крокер

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

“LEAVE BRITNEY ALONE!!!!!”

~ Cтвop caм
Моли нас да оставимо Бритни на миру


Интернет избљувак и нуспродукт метаболизма Бритни Спирс, Крис Крокер је такође и нуспродукт наших умова (too gay to be true!) и постоји једино са оне стране екрана јер да постоји с ове одавно би био мртав. прославио се постављајући своје видее из Амер...Дубоког Свемира, човеку непознатог (или паралелне димензије) који су човечанству нејасни, етерични, магловити...небулозни. Будући да Крис у ствари и није особа тешко се систематизује у свет животиња и научници се већ вековима муче око те полемике.


Могућа систематизација?[уреди]

И поред недефинисаног агрегатног стања, неки закључци су изведени о овој јединки:

  • Може да плаче;
  • Изгледа као човек жена...хм Азис;
  • Има тенденције да говори језиком налик на људски;
  • Прибојава се за Бритни Спирс;
  • Могућ закржљали еволуитивни остатак Токоефебисипридолеукосаксофобија;
  • Могућа повезаност са Transvestitinsadulescentofobijom
  • Воли да излази из куће без гаћица (можда род Ксеније пајчин?);

Из овога научници који се баве новопримећеним врстама су закључили да је Крис можда далеки човеков рођак из Далеког Свемира (Запада), и Фалусоидног Ананаса на Дну Мора (видети даље полемику око Сунђер Боба и Афере). Једина ствар која се о Крису поуздано зна је то да припада накоту Исидоре Бјелице.


Навике[уреди]

Крис Крокер без гаћа
On je muško...


Није познато ни много о његовим навикама, али се зна са сигурношћу да пати од транствеститског ауто-ерото-фетишизма и да воли да се снима камером. По својим речима, тврди како је његов (?) највећи утицај Бритни Спирс, што можда говори да је еволуирао од амебе Бритни саме. Такође је уочена и сличност Сунђер Боба и Крокера, што даље даје сумње да је и Крис такође био умешан у Аферу Хртковци и Усташка курва Наташа Кандић са геј парадом и земунским кланом - можда неки далеки његов виртуелни брат/сестра.

Веза са Стивеном Кингом[уреди]

Још једна од хипотеза које воде ка Теорији завере, говори да је Крис Крокер биће из Непознатог и далеког Космоса које се храни децом, људским страховима, нашим живцима и разумом, те је као такво врло блиско демонском кловну Pennywise- из чувеног дела Стивена Кинга "Влада Србије" "То".

Da li su povezani?...