Кошавa (TВ)

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Допустите да вас одувамо

Кошава (ТВ) је телевизија ОДСКОРА СА НАЦИОНАЛНОМ ФРЕКВЕНЦИЈОМ!, која представља Палму 21. века.Власница ове телевизије је чувена? кћи Слободана Милошевића Марија Милошевић, којој је отац оставио ову телевизију у мираз да се игра. Њена, досада непозната функција, која је откривена тек када је ДОБИЛА НАЦИОНАЛНУ ФРЕКВЕНЦИЈУ! откривена је из имена - да одува оно мало културе које нам Срање (ТВ) није исисало, а Б92 сасушило. То је дивна и веома информативна телевизија, са дивним садржајима попут "Астрологос", "Вече са Сањом Цољом" "Магија звезда" "Вече са Астрологом" "Клеопатра шоу", "Видовита Зорка шоу", "Астролошки савети Јасминке Хоцлајтнер", "Три астролога, ви питате", "Питајте Астро-Тарото-Нумерологе", "Нумерологос", "Астролошки водич за све знакове", "Вече Тарота"... Осим ових дивних информативних и научних емисија, у паузама се пуштају рекламе, из којих такођер можемо много да научимо, а које трају као Холивудски блокбастер. После реклама обично је наступала Рушка Јакић са својом новом сектом емисијом "Некад смо се волели", али пошто су је отерали је отишла са ТВ-а да би се бавила пчеларством, на телевизији се приказују 24h дневно астролози. Некада се на ТВ Кошави приказивала информативно-уметничка емисија "Fantastic Erotica" (док још нису добили НАЦИОНАЛНУ ФРЕКВЕНЦИЈУ), али када су коначно ДОБИЛИ НАЦИОНАЛНУ ФРЕКВЕНЦИЈУ, морали су то да избаце (како због тога, како због недостатка материјалних средстава) и тако је сирота Сања Тигрица постала бескућница. Пошто деле фреквенцију са једним дечијим каналом, проблем им је био та порнографија - али су врло брзо пронашли идеално решење - Дечија телевизија ће бити од 09:00 - 21:00, када почиње софткор порнографија. Тако гледалац ове телевизије (ако их има), може да погледа Авантуре Јагодице Бобице, а одмах после ње плавушино међуножје... Веома битан фактор представљају и вечерњи талк show-ови које води Тара Караман.У недостатку адекватних водитеља, морали су да импровизују, тако да Тара води све емисије - преподне можемо да се будимо уз Тару, поподне да кувамо уз Тару, а увече да завиримо Тари у гаћице.


Новогодишњи Кошава специјал[уреди]

Новогодишњи програм ТВ Кошава пружа посебну погодност, јер тада можемо да видимо Сању Цољу, која је маскота канала како седи поред новогодишње јелке са капом деда мраза на глави.


НАЖАЛOСТ САД ЈЕ СТВOРИЛА ТРАЈНУ СУПЕР МЕГА ГИГА УЛТРА МOД ФУЗИЈУ СА ЈOШ ЈЕДНOМ ТЕЛЕВИЗИЈOМ И ЕЛ ПЕЦOНИТOМ, КOЈИ НOВOНАСТАЛOМ ХЕПИЈУ ЧИНИ ГЛАВУ И СВЕ ПАРOВЕ И МАЛДИВЕ. А ДА И НЕ ПOМИЊЕМO: ИМАМO БOРМАЛАГУРСКOГ СА ВИКИПЕДИЈЕ ЛИЧНO А НЕ НЕМАМO, ЈЕР ДOСТА ЈЕ И МАРИЋ!!!!

Види joш и:[уреди]