Клеопатра и Видовита Зорка

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Клеопатра и Видовита Зорка су два механизма за згртање новца народу, која су се појавила и промовисала на Срање (ТВ)-у у време Великог Срања, између две шпанске сапунице.


Клеопатрa[уреди]

Клеопатрa

До појаве Клеопатре је дошло када је неко Душану Илићу ("јавља ми се" из Бјељине) поступком аналне пенетрације утерао натприродне моћи и противприродне навике. Појавивши се ниоткуда (из Далеког Космоса?), самопрозвано се прогласила за Краљицу свих Пророка на Балкану и женско, иако је само краљица нема круну али има кару.Наступала је на Срање ТВ-у, мирним гласом дајући савете гледаоцима како да се по најповољнијој цени отарасе црне магије и продавала амајлије против црне магије коју је могао да баци било ко (снаја, свекрва, комшиница, продавачица из супермаркета...)..Да би разумели шта хоћу да кажем, треба да знате да је за Клеопатру црна магија била све на чему је могла да заради од тешких болести, до каце за купус. Неко време се је на ТВ-y помагала људима у проблемима (ко им краде месо из фрижидера) али је после лустрације Bидовите Зорке и осталих караконџула одлучила да пређе у наша суседа где наставља своја деловања.После Великог Срања и прогона вештица, морала је да побегне у Румунију Босну на самит највећих крвопија и вештица Балкана и тамо је срела Видовиту Зорку, која је живела као стидна ваш, сисајући крв са гениталних органа ,мањих животња. Клеопатра је купила на тржници у Скопљу ову чудну животињу и ступила у симбиозу са њом. Тако је, одједампут заиста добила пророчке моћи, али било је прекасно јер више није имала моћи у Србији. Као компромис је морала да води своје емисије у дијаспори, са претњом да ако икада више ступи на територију Србије буде спаљена на ломачи (Српска Православна Црква) ухапшена.


Неке од најчешћих питања(и одговора) гледалаца,наравно из писама(које шаље сама себи):[уреди]

  • Да ли ме муж вара?---Да преварио вас је са вашим братом од ујака док сте били у болници и лечили тумор на очном живцу.
  • Да ли ћу се запослити?---Не ви сте покварена особа која је убила вашег пса и зато вам комшија спава са вашом сестром.
  • Да ли ћу престати да будем алкохоличар----А ви то нисте, само ме проверавате!
  • Да ли ме поткрада свекрва? ----Не, то је ваша комшиница која, кад сте на послу отвара ваш фрижидер.


Видовита Зорка[уреди]

Задовољна и сита Зорка

Видовита Зорка је ничим изазвана и потпуно необјашњива појава (феномен?) који се на српској телевизији појавио изненада.Неки сматрају да је постала од стидне ваши, док други иду дотле и говоре да она никада и није престала да буде стидна ваш. Отворила први српски видовњачки сајт на глобалној мрежи. Када у свој претраживач укуцате http://www.vidovitazorka.co.yu имаћете прилику да мало боље упознате "жену за коју многи сматрају сензационалним открићем 20. века!", како пише на трећој страници. Дакле, кад уђете на сајт, прво добијате објашњење зашто да контактирате госпођу Зорку? Зато што вам никада неће дати лажну наду и охрабрење... Где не може да помогне, она отворено каже... Не помаже и не лечи код неизлечивих болести - стоји записано. Кад су у питању излечиве болести, као на пример нервоза, растављени бракови, отклањање ефеката црне магије, егзорцизам, доношење мира и спокојства, проналажење несталих чланова фамилије, потапање купусa - Зорка све то ради. Она је, "јединстен пример да на овом свету постоји права енергија и хуманизам". Госпођа Зорка воли отаџбину и велики је поштовалац српске вере и традиције, те да редовно обилази српска светилишта и манастире.

Ово није била реклама

Клеопатрин рецепт за скидање црне магије[уреди]

Да ли вам је досадила та црна магија која је на вас бачена? Када би били у прилици да је скинете сами да ли би то учинили? Не очајавајте!Клеопатра има решење за вас, како да будете сам свој мајстор и скинете црну магију само уз помоћ гаћа:

  • Узмите гаће и у њих умотајте виљушку са три зупца, којом ће те пролазити кроз ватру свеће воштанице која још није догорела у цркви.После овога, идите кући, размотајте гаће и уплетите на њима 7 чворова, уз понављање "Желим зло из моје куће, мене зло неће дотаћи" три пута и када сте завезали чворове, гаће ставите испод јастука и спавајте тако три дана.Када прођу три дана, однесите гаће на раскршће, одмотајте их и закопајте тачно на средини раскршћа.Виљушку баците у реку уз понављање враџбине.Тако ћете скинути црну магију...