Карлобаг-Огулин-Карловац-Вировитица

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Западан граница Велике Србије. Тачке означавају главне граове на граници, Карлобаг, Огулин, Карловац и Вировитицау (од доле нагоре).

Карлобаг-Огулин-Карловац-Вировитица је западна граница Велике Србије. Према речима Др Војислава Шешеља, све источно од те линије је Србска земља. Такође, сви људи западно од те линије су Срби, небитно на расну и верску припадност, ту су сви Срби, и Срби католици, и Срби православци, и Срби протестанти, и Срби муслимани, и Срби будисти, и хинду Срби, и Срби сатанисти, и Срби атеисти, и Срби пагани, и Срби јевреји, и Срби роми, и Срби румуни, и Срби срби, и Срби босанци, и Срби бошњаци, и Срби црногорци, и Срби црнци, и Срби шумадијци, и Срби крајишници, и Срби бугари, и Срби италијани, и Срби албанци, и Срби грци, и Срби турци, и Срби војвођани, и Срби мађари, и Срби канађани, и Срби арапи, и Срби чеси, и Срби словаци, и Срби русини, и Срби словаци, и Срби аустријанци, и Срби швајцарци, и Срби украјинци и наравно браћа Руси и Кинези. Граница је утврђена високим металним зидом високим 4 метра, испред и иза којег се налази бодљикава електрична жица која је под напоном од 1000 волти. Такође се са западне стране налази минско поље које улази у дубину злочиначког непријатељског издајничког света негде око 5 километара. Границу чувају посебнообучени убице четници, наоружани ножевима, поштољима, моткама, бомбама, клависрким жицама, секирама, тестерама, пушкама, тенковима и авионима. Свако ко покуша да пређе границу, или само помисли на то, биће стрељан.

Овде је потребно, ради појашњења, истаћи да су предратним пописима регистроване вероисповести, али не и националности, а у послератним обрнуто. Популациони биланс Срба за 400 година постојанја велике Србије био је 700 милиона и петсто хиљада људи у минусу. Доктор Тодоровић сматра да је отприлике половина побијена или изгинула, а половина се није ни родила због великог срања. Кад се говори о 283 милиона сррпских жртава у 3. кинеско-циганском рату, ти бројеви су веома блиски истини. Интересантно је да је у загребачком издању наводна Титова изјава Мештровићу "Верујте да ја несам мање Хрват од Вас", промењена и гласи: "Будимо Срби иако смо људи".


Српски најзападнији градови[уреди]

Карлобаг
Огулин
Карловац
Вировитица