Жељко Митровић

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу

Биографија[уреди]

Жељко Митровић је рођен као сироче. По рођењу му је у наталној карти откривено да ће једног дана имати своју сопствену телевизију, као и посебну способност - телевиђење.

Жељко Митровић је завршио РАФ 2015. године, са звањем елитни програмер. Нико није могао да му парира. После што га је бивша жена оставила, Митровић доживљава нервни слом и почиње да тренира у ФК Мустафар.

ФК Мустафар[уреди]

После победе ФК Раткова, упознаје тренера Лименог који му помаже да каналише своју способност телевиђења. Нажалост, убрзо сазнаје да му је права мајка Милка Цанић, као и то да је сироче само да би га сакрили од злог императора. Жељко Митровић, захваљујући овом сазнању, чини прелаз на мрачну страну. Због трауме које је претрпео као дете, преузима на себе мисију да одузме новим генерацијама интелигенцију.

Комбинујући своју моћ телевиђења и елитно програмерство, Жељко Митровић синтетише 2 нова једињења. Едитор за програмирање Кејт и телевизију Пинк. Оба ова изума ће се користити да униште било какву шансу младих да пређу на Нови Београд.

Телевиђење[уреди]

Способност која омогућава стварање нове телевизијске станице по упијању 3 исте. Међу неким од несталих телевизија су и:

  • Канал Д
  • Дизни КСД
  • ТВ Авала

Иако се за овим телевизијама и даље активно трага, многи су донели разумну претпоставку да су већ одавно конзумиране од стране Жељка Митровића.

Кејт[уреди]

Кејт је едитор за програмирање написан у скречу. Године 2016, Жељко Митровић је успео да се инфилтрира у веће академске установе и са флеша пребаци тројанца који се врло брзо проширио по мрежи. Тројанац се крије у процесу самог едитора Кејт, и даје Жељку пуну контролу над свиме што се дешава на рачунару. Гласине круже да у току испита на факултетима, Жељко оде у своју мрачну јазбину и насумичним студентима обара виртуелне машине на којима раде, и/или брише њихов код.

Прва студентска буна[уреди]

Након новооткривених сумњи да је Митровић директно уплетен у аферу са факултетима, студенти се у тајности организују унутар КСТ-a и спремају да подигну буну. Врховни војсковођа је нико други него Озбиљне Теме, чији се идентитет и даље не зна, ради превенције Жељкове освете. Међу десетарима је био и млади Марио Врећо, коме је Жељко Митровић по откривању идентитета убризгао албиновирус.

Студенти су 5. октобра 2019. године покушали да изврше рацију, али прекасно. Жељко је већ сакрио мејнфрејм. До дана данашњег, нико није успео да пронађе моћни мејнфрејм. Како приче налажу, сваког првог испита у јануарском испитном року, Жељко отвори прву фиоку свог шифоњера, извади терминал из њега, и поново прави срања.

Друга студентска буна[уреди]

Након дугог затишја, Жељко се вратио, јачи него икада. Својим телевиђењем је синтетисао чак 100 нових телевизија, и у процесу конзумирао телевизијску станицу РТС. Студенти грађевинског факултета, који су пратили онлајн предавања на РТС-у, су покушали да подигну нову буну. Нажалост, након краха програмерске антанте(РАФ, ЕТФ, МАТФ), нису били у могућности да постигну већи успех. Као начин да угуши буну, Жељко је почео да пушта Мајстора Боба на Пинку 3.