Ејми вајнхаус

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Ејми Вајнхаус‎

“После кажу да је моја коса чудна...”

~ Марџ Симпсон

“Мислим да је мој пенис био у томе...”

~ Оскар Вајлд

“Изгледа као курва која има сиду. ”

“Покушали су да ме натерају да свратим и до ње, рекао сам: "Не, не, не!"”

Ејми Вајн(вино)-вотка-виски-шампањац-хероин-крек-хаус(кућа) је енглеска певачица, текстописац и неуништива зла вештица. Она пуши крек. Рођена је у кућици за псе негде на Кавказу. Њен највећи хит је песма "Рихеб" која говори о њеном омиљеном оброку (хероин и вотка). 2007. године освојила је БРИТ награду за највећег наркомана у шоу-бизнису. Након вишегодишњих истраживања, наука је утврдила да се тело Ејми Вајнхаус састоји од 80% косе, и 20% алкохола и дроге.

Жал за младос'[уреди]

Ејми је рођена у јеврејско-муслиманској породици у којој постоји вековна традиција ритуалног убијања мачака. Похађала је разне школе враџбина и магије, а онда је, ни она сама не зна зашто, са 12 година уписала школу за позоришну уметност. Одатле је убрзо била избачена, јер је изгледала као транвестит и није прала зубе. Деца у школи су је много мрзела, јер је била (и остала) ружна као лопов, па су је третирали као кућног љубимца. Због трауматичног искуства коса јој се подигла и у таквом стању остала до данас. Успут је постала наркоман и алкохоличар, па је решила да почне да се бави музиком. Своје муке преточила је у врло неуспешни албум "Френк", а затим је уследио и врло успешан албум - у наркоманско-алкохоличарском свету познат као "Бек то блек".

Приватнос'[уреди]

Док је промовисала "Бек то блек", Ејми је британску штампу константно смарала личним проблемима (свађа са најбољом пријатељицом Исидором Бјелицом и сл.). У току промоције, Ејми је смршала 17 кила и кад су је упитали да ли је то због гласина да има велико дупе, она је одговорила: "Ја не слушам никог осим гласова у својој глави". Октобра 2006 Индепендет је објавио како Ејми одбија да се изјасни о свом полу и назвао ју је одвратним транвеститом. Она се убрзо огласила поводом ових оптужби и признала да имала проблеме са хормонима и да је делимично хемафродит, али да је сада добро.

Будућнос'[уреди]

Ејми већ дуже време пакује велике количине дроге како би имала довољно залиха да се придружи свом мужу у затвору који је тамо већ дуже време.Врло је јасно да будућности нема.

Да ли знате?:[уреди]

Да се Ејми, после виђења слика Марина Богдана одлучила да ипак оде на рехабилитацију?