Екрем Јеврић

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу

Екрем Јеврић је познати амерички уметник црногорског порекла, бави се искључиво компоновањем класичне музике и арија. Његова најпознатија јесте ,,Кућа, посо``, за коју се спекулише да би могла да буде химна Албаније, пошто су Црногорци незаинтересовани - наиме они су тражили да наслов овог ремек-дела буде ,,Кућа, кућа, кућа, кућа``, што је Екрем Ј. са гађењем одбио.

Он је такође познат и за свој боравак у КПД ФАРМАгде је показао своје умеће као најбржи и најбољи читач немачког језика. Такође показао је своје изузетне певаче способности и то да му је хигијена важна ставка у животу (окупао се чак пет пута за 40 дана, а када каки не пусти воду, јер је навикао да то други раде за њега).

Његов ангажман у модној кући Драган и Горан(Долче енд Габанна) и реклама за исту привукло је пажњу геј популације Молдавије и Белорусије, они су тражили да Екрем буде на њиховом фрбу, што је овај одбио.

Такође познат је под надимком ГОСПОДА, овај апстрактни надимак је добио због SYSTEM ERROR !!!!!

Познати о Екрему:

М.Цанић : Добро вече! В.В.Венди : Унео је ренесансу у културу и наш живот, еманципован је и елоквентан што је резултовало његовом компетентом истрајном компоновању великих, софистицираних дела.