Друго велико срање

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

“С коња на магарца!Стварно нема смисла...”

~ Друго велико срање на тему Милка Цанић о Другом Великом Срању


Пролазиле су многе године и многи нису веровали да ће се овакво стање поновити,изузев др. Драгана Дабића, који је све прорекао али он је ухапшен да не би проговорио.

Преношење српског патента на цео свет[уреди]

Све је почело предлогом резолуције Србије на генералној скупштини Уједињених Нација после Милошевићевог пада. То се не односи на сада већ чувену резолуцију о тужењу непризнате и нелегалне смрдљиве шиптарско-натоовске творевине на територији републике, која је, пак, прогласила нелегалну независност- зване краће Косово и Метохија... Не, ради се о једној резолуцији, коју је као ексклузиво пренело једино поуздано гласило у земљи- "Треће Око"- резолуција и ексклузивном праву Срба да буду први народ, који ће слетети на Марс. Штавише, поводом овог предлога, генералну секретар УН-а, бан Лимун (иначе, према "Трећем Оку" потомак бана Кулина и непризнати син бана Јелачића) дао је изјаву: "Мени је сасвим јасно да Срби, као народ који је посебно очврснуо полаже искључиво право да пошаље првог појединца на нашу суседну планету. Ја ћу лично подржати овај предлог, а позивам и све земље да то подрже"... Мада је резолуција прошла Генералну Скупштину, САД су на Савету Безбедности ставили вето, јер је наводно њена тајна клаузула предвиђала да Русија достави транспортну ракету. Срби су се грдно наљутили због тога, запретили да ће ускоро цео свет осетити шта значи бити у српској кожи, те су обећали: "Ослободићемо страшну вечну клетву, којим се ослобађају Велики Демони и Силе"... Ми смо то осетили пре 15 година као Велико Срање, а ви се ни не сећате своје Велике Депресије... Велика клетва ће бити бачена на вас вечерас..." Колико исте вечери, Мирослав Мишковић (за кога се верује да је требало да снабде посаду храном из свог "Макси-Дисконта"), повукао је свој новац из америчких банака "Си-ти?" и "Крени и стани". Велики домино ефекат је ослобођен.

Тренутно стање[уреди]

Србе боле дупе за то што се свет мучи није нарочито забринуло што се догађа криза- они су већ о-google-али, али свет око њих није... Верује се да клетву заједничким врачањем могу скинути само Владета Јеротић, Захарије Трнавчевић и Слободан Милошевић. Ако је неко од њих мртав, клетва се не може скинути, и криза ће заувек трајати.


Занимљивости[уреди]