Драгана Мирковић

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Из првог порно-филма "Прљаве игре"

Мирковићева је једна јако комплексна рурално-егоистична персона која је својим талентом значајно допринела бољитку општег стања на нашој фолк-естради.Заиста,када се неко највише памти по операцији носа која је изведена пре 20 година онда мора да је прави естрадни уметник. Не само да је гласом,стасом и носем обележила један диван период у животима свих нас (који се сасвим случајно поклапа са периодом у ком је дошло до смрти квалитетне музике),већ је и на плану егоизма остварила запажене резултате поставши тек друга особа из Србије која је по себи назвала телевизијску станицу (јави се Богољубе!).

Hапустила је село, али село није напустило њу. 2005. године је на доделама Balkan Music Awards добила Доживотнy наградy за "Најпрљавију особу Балкана, прљавију чак и од Аце Лукаса и проклетих прљавих курви Доне Арес, Гоге Секулић и Данијеле Вранић" када је изјавила "да јој је то једно од највећих признања у животу и да као мала прљава девојчица није ни замишљала да ће бити толико позната". Осим по својој турбо-џихад девијантној музици која је забрањена у 20 европских и 60 светских држава јер од ње изумиру животињске врсте, позната је по својој љубави и пожртвованости према фановима, које "воли више од себе, њеног мужа и њене рођене деце" али не више од пара. Од скора је пријатељица и дружбеница Парис Хилтон, са којом планира да направи нови албум, чије ће спотове наравно режирати педер Дејан Милићевић. Фанови и критике су њену музику описали као "бескрајне муке проклетих у Паклу, после Страшног суда", што је, морате признати заиста много награда и признања за једну тако малу жену, али сигурно се слажете да је заслужила сваку од њих.


И даље прљава[уреди]

Данас се на нашу срећу "Луче из Касидола", како неки њени фанови (има их?) воле да је зову више не бави музиком, већ је срећно удата за богатог аустријског бизнисмена, гаји децу и мужу кува ручак, на тај начин поново неприкосновено поставши феминистичка икона хиљаду девојчица у Србији.Према њеним речима "још увек не зна немачки", а колико је глупа неће га ни знати...