Блок аут

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу

Блок аут је требало да буде главни бенд, али је испало да је постао нуспроизвод забрањеног владиног експеримента из Некрополиса, настао за време Великог Срања с краја двадесетог века у Недођији.

Маскирани Никола прикупља материјал за нови албум


Биографија[уреди]

Радња ове мрачне приче смештена је на површину, 32 километра јужно од Бањске за време ниског лета 29. фебруара. На самом почетку В.Срања, пет насумичних ликова се окупља у масу названу Ред Сок по популарној чарапици из мале земље. У то време је било забрањено давати масама имена чарапица из малих земаља па је маса убрзо онесвешћена и преведена на енглески. Стање несвесног се маси допало па је попримила све битне одлике и пронашла упутство за одржавање истог као и сам назив. Језик је заборавила.

У потрази за језиком део масе се откида и одлази заувек а у масу стиже пресудни састојак - исцедак пакла, отелотворење чисте патње и гитариста контроверзног Сатане - Црни Никола. Никола маси удахњује сву негативност и проклиње је на декаденцију. Тог тренутка сви непотребни елементи су на окупу и маса креће у освајање мрака.


Дискографија[уреди]

Албуми[уреди]

Локација једног од два Зла концерта
  • Жуто, бело и зелено о животу младих и неперспективних тадашње Недођије
  • Годи ми сиротињска забава о народним забавама у Недођији
  • Ган који срећан гањаш сам збирка Недођијиних химни, претеча депресијиног саундтрека. Оборен светски рекорд меланхолије - сваки минут је меланхоличан као три минута чисте меланхолије
  • Између два зла снимак два Зла концерта
  • Ако имаш с чим и где одговори на питања "С чим?" и "Где?"


Соло издања[уреди]

  • Заносилизакрчкати депресијин саундтрек + књига са песмама (за глуве)


Види још...[уреди]