Ахтисари

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу
Фикс.

Овом чланку је потребан фикс.Jедач гована!


Рођен је у Горњим Говнима код Говнограда. Често једе, највише воли говна. Мама га је звала Марти али кад се усро, онда га је прозвала Ах ти сери, то јест на финијем јелте финском јазику Ахтисери, пардон Ахтисари. Воли сланину, црвене чарапе и кратке дозе дроге, и наравно, говна. Животна жеља му је да једе најквалитетнија албанска говна,а фетиш му је Хашки ВеЦе. Тренутно је стар 128 година и распада му се фаца од толико природног ђубрива, претерао је мало па је послат на рехабилитацију на Планету Земљу. Вози ролекса и носи ролс ројса које му је за рођендан поклонио његов љубавник, који је вредно зарадио поштено зарађени новац.

Жели да упозна Шешеља нарочито од кад је исти одржао онај дивни монолог у институцији трабуњала. Године 1945. преживео је један дан када се неки чудан дим, светло па мрак појавише негде у Јапану. Био је на лицу места али је остао без лица па је од свог пашенога Мајкла Џексона позајмио рецепт за млевено месо младих дечака од кога се праве фаце познатих наркомана. У том друштву још је и наш славни пророк Клеопатар као и она ружна плава што јој онај фудбалер глупи направи дете скорије. Када је пробао зелену салату на Сабору ловаца на јежеве одржаном у Старом Каранфиловцу, наложио се на Ториса и од тада стално прави неку фрку са Торислендом, ака Србијом. Зато сви ови наши проблеми данас.

Јесте ли већ чули да[уреди]

  • је Атхисари дописни члан Удружења једача гована.
  • је Атхисари дописни члан ЛДП
  • је Атхисари заљубљен у Милку Цанић. На његово упорно исистирање да изађу на чашу гована, Милка га је одбила речима ,,Добро вече!
  • Ахтисари не може да потоне. Он плута по води.
  • приштинска канализација носи име Мартија Ахтисарија. Током последњег боравка у Приштини добио је свих 0,5 километра канализације на трајно коришћење. Након тога прогнао је Сплинтера и Нинџа корњаче из исте.