Афера Хртковци и усташка курва Наташа Кандић

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Hardcore порно роман Војислава Шешеља, написан у току његовог боравка у Шевенингену, у сарадњи са Исидором Бјелицом и Јасмином Аном, те рецензијама Милке Цанић и Ивана Клајна и благословом и посветом Љиљане Хабјановић-Ђуровић.Такође речник-приручник српско-српски о псовању који могу да тумаче странци. Књига говори о покушају Шешељевом да оплоди и упразни односе са Наташом Кандић и Карлом дел Понтеом. Иако почиње моћним ,шекспировским унутрашњим монолозима, тешким драматичним сценама као трагедија, све се завршава срећно (по Шешеља) - то јест, књигу са њеном нечистом и дибидус бесмисленом садржином ипак објављују.


Фабула, Сиже и Анализа[уреди]

Нико није толико луд, ни толико докон да чита, а камоли да анализира Шешељеве књиге после 1 странице. Ако вас баш занима питајте неке радикале...


Шта је Љиљана Хабјановић-Ђуровић написала у посвети:[уреди]

"Ја, грешна божја раба Шешељ, у Београду, лета господњег 2004. посвећујем овај турбо-фолкпорно роман Светој Агати, Светој Христини, Светој Вероники, Светој Параскеви, Светој Јулији, Пресветој Богородици Тројеручици, Богородици од Гвадалупе и свим свецима и светитељкама у Христу мученим и пострадалим и упокојеним - Афера Хртковци и Усташка Курва Наташа Кандић.Да сачува Господ мојих отаца, Господ Иване Жигон господина Шешеља и расеје његове непријатеље, мајку им јебем усташку! Во имја отца и сина и свјатаго духа, ниње и присно и во вјеки вјеков.Амин!"