Анартс анвалГ

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу
уторак ејин санаД ,
11. мај 2021.

!ујидеполкицеН ан илшодорбоД


ејидеполкицен ендоболс онуптоп ањаравтс такејорп еј ајидеполкицеН.
аканалч олаМ ами онтунерт укизеј мокспрС ан ајидеполкицеН .

?ујидеполкицеН шејуђеру ад шежом ад шилсим ит И
омајавдзИ[уреди]