Александра Ковач

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Sjajno.png

Нециклопедијина комисија за квалитет сматра да је овај чланак сјајан!!
Погледај и остале сјајне ствари!
Уклони овај шаблон ако си учинио да овај чланак није више тако сјајан.

Опуштена Аки

Александра Ковач, (рођена нажалост, умрети неће никад) је популарна српска естрадна уметница. Првобитну популарност је стекла као незнатно ружнија половина дуета Сестре Ковач, да би касније неуспешно запловила соло водама. Свакако највећи успех у њеној досадашњој каријери је, по мишљењу бројних критичара, фотографисање са типом који се пре две и по године фотографисао са Пи Дидијем, али је његов шурак нехотице извадио филм из апарата и осветлио га.


Биографија[уреди]

Aлександра у моменту еуфорије

Рани јади[уреди]

Рођена у београдској болници у којој је рођен тип који је у Лондону упознао сестричину Мадонине менаџерке, од мајке чија је тетка на раду у Немачкој 1977. прошла поред новорођене девојке која ће двадесет четири године касније бити у другом реду на концерту Џенифер Лопез, и оца који је једном видео Лајонела Ричија са сто тридесет лаката удаљености. По сопственим речима, поносна је на то што је одрасла у београдској улици која је паралелна са улицом у коју је средином 20. века допремљена друга веш машина у Београду. У младости је, попут свог идола Витни Хјустон, волела да се игра луткама и прескаче ластиш.

Незгода[уреди]

У седмој години живота, Александра је на улици пронашла штапин високорадиоактивног Цезијума 137. Уместо да га је однела у надлежну институцију, одлучила је да га поједе. Тај инцидент јој је изазвао жељу за квалитетним соулом у рангу светских извођача, и карактеристичну боју косе. Следећи корак је било уписивање музичке школе која је округао број километара удаљена од Сава Центра, у коме ће много година касније наступити краљ соула Џејмс Браун. Остало је историја.

Популарност[уреди]

На први поглед, и дугујући тај закључак здравом разуму, Уставом Републике Србије би требало да буде загарантовано да име Александра Ковач и реч популарност не би смели да се заједно спомињу од стране једне особе у оквиру од десет година. Ипак, Александра Ковач и њени радови не силазе са врхова топ листа. Следеће науке нису успеле да објасне популарност Александре Ковач:

 • Математика
 • Физика
 • Биохемија
 • Астрономија
 • Етнологија
 • Психологија
 • Алхемија
 • Социологија
 • Веронаука
 • Грађанско васпитање
 • Психијатрија

Постоје теорије да Александра Ковач своју популарност дугује мутацијама централног нервног система грађанина Србије.

МТВ Награда[уреди]

Александра Ковач добитница је МТВ награде. Награда јој је уручена на ледоломцу усидреном на самом Северном Полу, да би се минимизирале жртве црне рупе настале уручењем било какве награде Александри Ковач. Приликом доделе, одушевљена МТВ-водитељка је питала нашу дику шта о њеној награди мисле њени родитељи. Александра је наместила кез од ува до ува и рекла:"Јес, хау јес ноу!", притом имајући у виду да јој је мајка од скоро покојна, а и отац Корнелије, само му то још нису рекли.Од срамоте...