Југословени

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу

Југословени[уреди]

Југословени су непостојећа нација која обухвата око 7486 народа и 56897433 народности које никад нису могле да живе у братству и јединству. Сматра се да су се као припадници ове нације најчешће изјашњавали људи који су били плод сполних односа барем неколико од 7486 народа. По вјероисповјести су углавном титоисти, пошто су се стаљинисти повукли из јавности или одселили на Наго острво крајем четрдесетих година 20. вијека. Имају више химни, најистакнутије су "Југословенка" Лепе Бреме, "Југословени" Југословена и "Хеј Словени" украдену од Пољака.


Државе у којима живе[уреди]

Њемачка - око 12.000.000

Шведска - око 8.000.000

САД - око 5.000.000

Аустралија - око 3.000.000 Босна и Херцеговина - око 1.000.000

Македонија - око 550.000

Црна Гора - око 12


Опис Југословена[уреди]

Југословен воли да попије и не може без ракије, у крви пуно псује, швалера се и лумпује, не може без пасуља и без љуте шљивовице, без купуса киселога, белог лука, сланинице. Своје жене ником не да, а туђе би све од реда, у радно време стане, скочи мало до кафане. Крвљу је стек'о све, четр'ес'осме рек'о "не", а политику своју тера без Руса и Амера.


Познати Југословени[уреди]

Друг Доживотни Предсједник Маршал Јосип Броз Валтер Ко-год-он-уствари-био Тито - За његовоГ времена се лијепо живјело, сви су били сретни и птичице су пјевале. Која није пропјевала завршила је на Нагом острву, Блајбургу или у илегали након студентских демонстрација.

Бата Животиња - легендарни херој НОПа, НОБа, Другог свјетског рата, града Сарајева, милијарде Кинеза и "Срећних људи". Сматра се да је он крив за нагли пад природног прираштаја њемачког становништва у 20.вијеку, што је довело до масовног одласка Југословена у Њемачку у знак помоћи.

Раде Скелеџија - глумац, четник у партизанским филмовима, Рус у америчким филмовима, бави се лијечењем несанице на својим концертима.

Лепа Брема - очи су јој море Јадранско, косе су јој класје панонско.

Ђорђе Балашевич (познат и као Сотон Панонски и Панонски Говнар) - рачунајте на њега.

Ивица Осим - фудбалско-ногометни стручњак који је једини успио да репрезентацију Југословена одведе међу осам свјетских земаља, без обзира што је тад лига Југословена била јача и од кипарске, мађарске, малтежанске и израелске, за разлику од наших данашњих лига.