Јована Јанковић

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Sjajno.png

Нециклопедијина комисија за квалитет сматра да је овај чланак сјајан!!
Погледај и остале сјајне ствари!
Уклони овај шаблон ако си учинио да овај чланак није више тако сјајан.

Јована у афекту снобизма и фолирања

Јована Јанковић позната као љубавница Александра Пијанића. Испунивши норму, ова Београђанка са 3 грама мозга, која није способна да састави једну просто-проширену реченицу, добила је посао на НТС-у. Било би паметно знати све начине за добијање посла на НТС-у, међутим велико мученица Јована је изабрала онај за који је неопходно најмање рада и труда (Уколико узмемо у обзир да је из српског језика и књижевности у шестом разреду имала 3). Изиграва неку водитељку научила је две реченице напамет на француском, а енглески је учила из Едиције Енглески са изговором 4000 речи', који је купила код Кинеза у радњи СВЕ ПО 95 ДИНАРА.

Наравно, уколико пратимо развој Јованине каријере, да се приметити да је своје тело-даску, више пута себично користила како би остварила своје планове. То јој се и остварило, али умало није остала без косе од стране колегенице Маје, када се сазнало да ће она водити Евровизију. Морамо ипак да је разумемо, наша великомученица је научила напамет 10 реченица, називе земаља на француском и да каже, уит, дис и дузе поа. У случајевима попут њених, глупост се примети већ након 2 секунде гледања. Јована, је по речима Пијанића, непоновљива и веома интелигентна, што се и приметило једном приликом у Јутарњем програму (који иначе води од како је настао, захваљујући чика Аци, који ју је извукао са БК где је била нико и ништа), када је изјавила ОБА ТРОЈИЦА, па ни мало дете не би рекло тако, али и када је поставила питање колеги задуженог за филм: "Дакле, где се одржава Cannes Film Festival ове године?". Но ова емисија се приказује када нико нормалан није будан тако да је чак и Мира Адања-Полак-НАС гледанија од ње. Ипак нас неће пуно затупљивати наша Јованица.

ЈОВАНА ЈАНКОВИЋ или Mаја Јапунџа Николић? Па наравно да је Јована победила. Зар сте сумњали? Али зато накострешеној Маји нико није остао дужан, још кад се удружи са Андријаном...

Јована је раније била у вези са младим Карићем, који јој је обезбедио место не БК универзитету. Ма не бринемо се ми за нашу Јовану знамо да ће она то све лепо да заврши, и да је веоооома способна. Јовани је идол Милка Цанић, а обожавала је да прати Телетабисе све док Милки није мазнут Речник.


Планови за светлу будућност[уреди]

Joвана нашла овцу за шишање, и примењује научене ствари из Телетабиса

Јована намерава да води Глас Америке у шест сати ујутро, али јој се прилично допада ТВ Берлин, али она није заинтересована за њу већ за њену драгу пријатељицу Тару Караман. Али и ту Јована има шансе само ако уђе у кревет директора Штефа. Како би се наравно обезбедила, план је и наравно да се уда за новог дечка Жељка Јоксимовића иако Андријана Чортан колегеница са Срање (ТВ) намерава да је ликвидира. Јована и ову везу базира на личним интересима, тако да ко зна можда нам Јована сутра постане певачица.