Јелена Карлеуша

Извор: Нециклопедија
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

“Један од првих покушаја ванприродне органско-неорганске химере који је резултирао цепањем Великосрбске Нације на више делова и прераном смрћу младе жене, потенцијалне особе.”

“МОЈЕ ОЧИИИИИ!!!”

“Када сам била мала тата ме је облачио као дечака.Када сам ушла у пубертет, развила сам се из дечака у Јелену Карлеушу”

~ JK
Кретенуша Карлеуша у пуном сјају

Јелена Карлеуша (позната и као Џеј Кеј, али не Роулинг) оперска јебачица певачица, сексолог, неуролог, психопата, стручњак, урбана појава, ТВ лице, револуционар, активиста ЛДП-а за права педеве-a, највећи бренд Срање (ТВ)а, представља први и једини познати примерак мутанта одбеглог из института за генетска истраживања у шпанском селу Виљариби. Спекулише се да се ради о укрштању више живих организама, пре свега човека, жабе гаталинке и амебе. Неуспели научни покус резултирао је рађањем монструма човеколиког облика са жабљим устима и интелектом амебе. Није познато како је споменути примерак дошао на подручје Србије, али то није ни битно. Такође није још увек прецизно утврђен пол дотичног створења, иако се она изјашњава као женско. Мораћемо да јој верујемо и да се молимо богу да је тако.

Порекло и рођење (могуће теорије)[уреди]

Доказ порекла од жабе гаталинке

Сматра се да је Јелена, са два л, али без мозга, рођена из инцестуозног односа мајке Исидоре Бјелице која се упустила у содомитски однос са Дивном Карлеушом. Касније ће Јеца, по узору на Мадону, „коју је она одавно превазишла“ преузети име своје женске мајке као своје средње име — Јелена Дивна Карлеуша, али то је, признаћете трагикомично! Семену течност за Јеленин ембрион, позајмио је нико други до Коштуница, што се сматра као главни разлог Јеленине умне и физичке сакатости — јер је Коштуница био у инцестуозној вези, у исто време и са Дивном и са Бјелицом. Када је рођена, њени родитељи су били толико згрожени да су је дали на институт за генетска истраживања у Виљариби, где су на Јелени вршени опити са осиромашеним уранијумом и укрштања са различитим животињама. Сматра се да је у том периоду Јелена пала на главу и тада су кренуле да јој се јављају визуелне халуцинације о њеној лепоти, мудрости и револуционарности.

Каријера[уреди]

Јелена Карлеуша је створење коју је мајка једног дана, уместо да одведе код психолога, одвела у студио да снима плочу! Као јединствен примерак живота на земљи, има способност опонашања звукова из природе (види: ономатопеје). Тај таленат је искористила деведесетих година минулог века како би се пробила на српску естраду, ни мање ни више него као певачица! Јединствени звуци које је производила употпуњени су изворном грчком музиком, те је цели пројекат упакован у модел античког чудовишта за двадесет и први век.Окушала се и на филмском платну. Наиме, статирала је у познатом хорору „Брда имају очи II“. У току су преговори за снимање трећег наставка у којем би требала одиграти кључну улогу, написану према њеној животној причи.

Планови за будућност[уреди]

У међувремену је снимила албум ЈК Revolution — Деценија лоших обрада Грчких турбофолк хитова, којим најављује нову еру у којој ће Земљом доминирати мутанти који у све већој мери насељавају ово подручје. Шире народне масе су с разлогом све више забринуте, јер Кретенуша најављује потомство. Из америчког института за генетска истраживања изражавају све већу бојазан, обзиром да би укрштање ове сподобе са људским примерцима могло да доведе до рађања још дефектнијих створења. И поред апела траумираних грађана да се то дете абортује, јер је довољна једна Исидора Бјелица, мала Тирана, Скопље Атина је рођена.Карлеуша је тренутно сита и дете је за сада безбедно. Карлеуши ово није прво дете — пре њих је на уста родила бугарску суперзвезду Азиса, али то никада није потврдила ни демантовала, па се Азис сматра нелегитимним, а самим тим и копилетом.

Круна њене каријере[уреди]

Круну њене каријере као успешне радне жене треба да представља албум са највећим (и најреволуционарнијим) хитовима њеним. Када ће албум бити снимљен, народ ће бити на време обавештен на евакуацију.

Ово сигурно нисте знали!:[уреди]

  • Када би стрељали певачице, Карлеуша би невина страдала...
  • Она је та што мисли да је мозак полни орган жене;
  • Неки извори сумњивог морала и чула вида су је прогласили за икону стила (?!)
  • Једини и највернији фан Јелене Карлеуше је она сама;
  • Према њеним речима, веома је могуће и више него очигледно да је рођена као мушко. Прича се да њен полни орган држе изложен у тегли у музеју Салвадора Далија;
  • По сопственом признању, поседује пар тестиса