Kpic Kpokep

Izvor: Нециклопедија
Idi na navigaciju Idi na pretragu

“LEAVE BRITNEY ALONE!!!!!”

~ Ctvop cam


Internet izbljuvak i nusprodukt metabolizma Britni Spirs. Kris Kroker je takođe i nusprodukt naših umova (too gay to be true!) i postoji jedino sa one strane ekrana. proslavio se postavljajući svoje videe iz Amer...Dubokog Svemira, čoveku nepoznatog (ili paralelne dimenzije) koji su čovečanstvu nejasni, eterični, magloviti...nebulozni. Budući da Kris u stvari i nije osoba teško se sistematizuje u svet životinja i naučnici se već vekovima muče oko te polemike.


Moguća sistematizacija?[uredi]

I pored nedefinisanog agregatnog stanja, neki zaključci su izvedeni o ovoj jedinki:

- Može da plače; - Izgleda kao čovek (žena)...hm Azis; - Ima tendencije da govori jezikom nalik na ljudski; - Blajha kosu; - Pari se (sam je posvedočio u nekoliko svojih klipova);

Iz ovoga naučnici koji se bave novoprimećenim vrstama su zaključili da je Kris možda daleki čovekov rođak iz Dalekog Svemira (Zapada), i Falusoidnog Ananasa na Dnu Mora (videti dalje polemiku oko Sunđer Boba i Afere). Jedina stvar koja se o Krisu pouzdano zna je to da pripada nakotu Isidore Bjelice.


Navike[uredi]

Nije poznato ni mnogo o njegovim navikama, ali se zna sa sigurnošću da pati od transtvestitskog auto-eroto-fetišizma i da voli da se snima kamerom. Po svojim rečima, tvrdi kako je njegov (?) najveći uticaj Britni Spirs, što možda govori da je evoluirao od amebe Britni same. Takođe je uočena i sličnost Sunđer Boba i Krokera, što dalje daje sumnje da je i Kris takođe bio umešan u Aferu Hrtkovci i Ustaška kurva Nataša Kandić sa gej paradom i zemunskim klanom - možda neki daleki njegov virtuelni brat/sestra.


Veza sa Stivenom Kingom[uredi]

Još jedna od hipoteza koje vode ka Teoriji zavere, govori da je Kris Kroker biće iz Nepoznatog i dalekog Kosmosa koje se hrani decom, ljudskim strahovima, našim živcima i razumom, te je kao takvo vrlo blisko demonskom klovnu Pennywise- iz čuvenog dela Stivena Kinga "Vlada Srbije" "To".