23. септембар

Извор: Нециклопедија
Датум измене: 8. август 2011. у 00:44; аутор: Hymie le robot (разговор | доприноси) (r2.6.5) (Робот додаје: da:23. september, pt:23 de setembro)
(разл) ← Старија измена | Тренутна верзија (разл) | Новија измена → (разл)
Иди на навигацију Иди на претрагу

На данашњи дан је створена Прва страница Нециклопедије и то Главна страна. Страну је створио Мастер и слава му. Од данас па док је света и века постоји Нециклопедија. Слава јој. Лудаци знају зашто.

Хорор филм који почиње доласком на престо Онога чије се Име не спомиње*, а завршава се (епски, како и доликује) бомбардовањем 1999. (у ствари завршава се када је [Горица Гајевић] добила пепељаром по глави) - по принципу, ако се њихов владар борио читаву деценију да их уништи, што му не би помогли. Време када Брена, Цеца, Драгана Мирковић доживљавају дефинитивну еманципацију (удајом) и тако, згазивши аир маx патиком оно мало што је од културе остало (п)остају идоли милионима девојчица. Толико леп и светао период да Турци који су у XVI веку набијали Србе на колац по селима изгледају као забавни парк. Када је нешто толико пута крпљено и састављано и преправљано да изгеда, или као невеста Франкенштајна, или једно од оних претећих писама што се праве од слова исечених из различитих часописа. Или, једоставно као Том Џоунс.

  • Моја бака када год се тај појави на телевизији скаче са софе и полива ТВ светом водицом.

Савршена увреда.

- Опет сам била на терапији ботоксом. - Стварно?! Тако свеже изгледаш. - Ох, хвала драга, хвала...

(после прве свађе) - Зашто плачеш? - Она је украла име које сам ја хтела да наденем мојој беби! - Кучко! Још једна операција и лице ће ти изгледати као претећа порука!