Велика Србија

Извор: Нециклопедија
Датум измене: 23. септембар 2021. у 15:44; аутор: 93.86.83.48 (разговор)
(разл) ← Старија измена | Тренутна верзија (разл) | Новија измена → (разл)
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Западна Велика Србија
Централна Велика Србија
Источна Велика Србија

Регион који обухвата свако место где је људска нога икада крочила, од Триглава до Токија преко Милвокија а и шире. Речју, познатиуниверзум. Или, познати универзум, ако се користе две речи. Позната велика народна умотворина каже да је Велика Србија толико велика да, ако стојите на једном њеном крају, можете да видите себе како неко стоји на другом крају. А кад је на једном крају ове велике земље дан, на другом крају је исто дан, али нерадни. Такође се граничи са Републиком Владимировградски Округ.

Историја/порекло

Где год је виљушка у употреби, верује се да би то подручје могло вући порекло од Великих Срба.

Језик

У Великој Србији и језик је велики. Креће од Вука Караџића преко Зубиног потока па до неба и све то као што је написано јер се на овом великом језику не размишља и то се сматра за главни недостатак. Простија верзија овог Великог језика је у службеној употреби у Србији и тамо га називају Српским језиком али се Европска комисија не слаже са идејом да постоји Србија па се и сам језик често доводи у питање.

Писмо

У Великој Србији у употреби је ово писмо и сваки његов облик али само је једно писмо омиљено и прихваћено од њених Великих Срба и то се зна.

Култура

Култура је велика и ненадмашна па се често мисли да је нема јер остале земље често нису усклађене и прилагођене њеном поимању исте. Чачкање носа и једење тога је омиљена кулутра у Великој Србији.

Будућност

Као и сама земља, и будућност је велика али за ТО свестан читалац треба да причека јер актуелно издање Нециклопедије не подржава такве склоности ове Велике земље и с тога упућује читаоца да не чита одавде па на даље јер овде престаје садашњост и почиње будућност која не постоји.


Спољашне Везе

Велика Србија на гооглу

Види такође