Исидора Бјелица

Извор: Нециклопедија
Датум измене: 26. јул 2018. у 20:53; аутор: Acamicamacaraca (разговор | доприноси)
(разл) ← Старија измена | Тренутна верзија (разл) | Новија измена → (разл)
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
No Wikipedia.png
Због своје такозване интелигенције, такозвани стручњаци с Википедије никад неће имати одговарајући чланак с насловом Исидора Бјелица. Жао нам је због њихове очигледне ретардираности.

“МОЈЕ ОЧИ АААААААААХХХХ!!!”

~ Иво Андрић на тему Иво Андрић

“Нe мoгy дa вepyjeм штa мoгy дa ypaдe jeфтинa пepикa и cкyп шeшиp!”

~ Влaдaн Бaтић на тему Влaдaн Бaтић

“Cвe je пoчeлo кao бeзaзлeнa изpacлинa...”

~ њeн нoc на тему њeн нocДатотека:Isidora.jpg
Администратор је уклонио ову слику зато што може изазвати инфаркт код срчаних болесника, а здрави сами постају срчани болесници.

Исидора Бјелица је српска списатељица, редитељка, профескорка свега, произвођач ракије, сексолог, дегустатор ракије, интернет стручњак, музичарка, манекенка, иконописац, професионални рели возач, имам у Сарајевској џамији, фотографкиња, глумица, филателиста, гост у емисијама, ТВ лице, издавач часописа, менаџер и све друго што се може бити на свету осим гејше и одгајивачице голубова.

Биографија[уреди]

Исидорин мото

Рођена је у Марихуанику (Травник), баш као Иво Андрић. Колико год се трудили да тај део прошлости града затрпају,недавно је изашло на видело. Крштеницу крије као змија ноге, али с обзиром на материјал од ког је крштеница израђена (клесани камен), претпостаља се да је рођена негде на прелазу из млађег у старије камено доба. Живела је испод стене до пре петнаест година, кад су радници померили стену да изграде нову зграду на Дорћолу. Радници који су је видели након подизања стене су тренутно ослепели, па су на суду добили одштету од 1.500.000.000.000.000.000.000,00 + Педеве евра. Радници су убрзо умрли од глади, јер је то било доба Великог Срања. Још већи проблем са њеним, хмммм, имиџом, настао је након саобраћајне несреће за време рели трке Велика Награда Србиje. Нико не зна како је постала сексолог, кад у животу голог мушкарца није видела уживо. Искрено, многи не желе да знају.

Жена која је успела да штрика нешто од вуне више пута по више сати у исто време изговарајући 11345 речи у минути ТВ програма, производећи истовремено звук пушкомитраљеза из филма "Битка на Неретви" или "Сутјеска".Врхунски стручњаци америчке НАСЕ још увек не могу да дешифрују из којег од та два филма потиче овај феномен. Бавила се свим и свачим осим собом, била је и остала велика пријатељица Рушке Јакић што је само по себи још једна разумом необјашњива појава.Такође се дружи и са Ејми вајнхаус.

Позната је и као кћер Димитрија Бјелице, човека који не одустаје и који није приметио да је у скривеној камери чак и када су му то рекли. Димитрије(а не Исидора)је постао познат широј јавности тек када је постао најбољи пријатељ Бобија Фишера, који је постао познат када је постао познат а пре утаје пореза.


Мајка Свег Зла[уреди]

Исидора Бјелица је Ђавоља млада - она која се подала Ђаволу и заузврат, као и AK је добила вечни живот, а никад умрети неће... У периоду од архаика, када се сматра да је рођена, па све до данас изродила је мноштво демона и зала који муче становништво. У старој Грчкој су је философи знали као Ехидну, Мајку Свих Демона.


Исидорин Ђавољи Пород:[уреди]

Иако би помислили да се ово односи на њен порођај који је, на наш ужас снимала (и који не дао Бог да нађе свој пут на интернет), ово се, у ствари односи на њен накот. Осим харпија, горгона, фурија, кентаура, и Наташе Кандић, треба споменути њену децу:


Занимљивости[уреди]

Исидора Бјелица "ухваћена" без шешира
Исидора Бјелица "ухваћена" шеширом. Смешно зар не?
 • Исидора Бјелица је у Европској Унији забрањена законом.
 • Исидора Бјелица је супротног пола.
 • Највећи фан Исидоре Бјелице је нико.
 • Исидора Бјелица оборила је светски рекорд у скривању под стеном-4329 година, 9 месеци, 27 дана и 18 сати.
 • Једина жена која је ушла на Свету гору без преуршавања, јер су мислили да је мушко. У ствари, молили су Бога да је мушко.
 • Она се јебала више пута(!)
 • Под Исидорин нос стане цео фудбалски клуб са све резервама, без гурањa.
 • Њену последњу књигу нико није прочитао. Чак ни она сама.
 • Њен животни сапутник је супротног пола, мада не изгледа увек тако.
 • Добитник је "CKM Golden Shower" награде али никада није примила зато што би је убили. То је била намештаљка, а открила је њена и свачија љубавница.
 • Једна фотографија чак доказује да је Инферно Исидора у ствари Хитлер, али није то ништа у поређењу с њеним снобовским Се-Ве-ом.
 • У младости покусала да се бави фудбалом али није могла да изађе из офсајда.
 • Кад Исидора Бјелица уђе у Кнез Михајлову, већ је стигла до краја улице, али не може да се окрене.
 • Њу још нико није успео да слика из профила.


Исидора Бјелица порно!?[уреди]

Иако се прибојавате и надате да вас очи варају шта овде пише, ово није варка. Пријављено је да је некада давно (док свет још није био створен) Исидора снимила кућни видео - пре свега гледање истог уздиже мазохизам на виши ниво. Ако сте сексуални манијак који воли да кажњава себе гледањем оваквих и сличних гадости (а и ишчекивањем истих) онда је ово права ствар за вас. У супротном, верујемо да је и сама помисао на овако нешто добар начин да вам се смучи секс, а и живот уопште. Снимак након којег би знали да је апсолутно све могуће и након којег би изрази "ма нема шансе" и "немогуће" били избрисани и избачени из употребе. Најтраженији хорор на Балкану. (за даље информације погледати корице било које њене "књиге")