Нециклопедија:Познати о нама

Извор: Нециклопедија
Датум измене: 14. фебруар 2007. у 12:47; аутор: Мастер (разговор | доприноси)
(разл) ← Старија измена | Тренутна верзија (разл) | Новија измена → (разл)
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Ово су само неки од коментара бројних познатих личности подвргнутих Нециклопедији из непознатих разлога, а у циљу учествовања у једном тајном владином експерименту.


Чеда Јовановић на јавној дебати Легализација Нециклопедије“Вала ово стварно треба видети... Не знам шта бих радила са собом да ово нисам видела... Боже, саклони ме будала!”


“Благо оном ко рано полуди... Покрите се ушима и уклоните ову будалаштину!”

~ Јелена Тинска


“Врх!!!”


“Баш бих волела да нам објасне шта су то направили. Покушала сам мало да растабирим али никако да ухватим логику јер ми личи на трућање јако уфикасног наркомана. Овако збркан веб сајт нисам видела још од војске. Као да га је радио неко ко нема баш директну везу са властитим мозгом, него има неке посреднике па му не стижу увек праве информације до свих делова мозга. Чак ни мој Мирослав не зна. Свако ко разуме овај сајт је стварно на вашој таласној дужини – ма како кратка она била...”


“Шта рећи...”

~ Сека Алексић


“Хм.. стварно треба видети... ц ц ц ц ц...”


“:)”


“Затворите ову глупост, ко Бога вас молим!!!”

~ Јелена Бачић-Алимпић


“Ко се ово иживљавао над нетом?????”

~ СТОЈА


“Ма добро што је неком занимљиво, али је НЕРАЗУМЉИВО! Можда ако опишете идеју и логику сајта, можда и буде занимљиво. Овако је само збуњујуће и нема се разлога задржавати тамо!”


“Ма сајт личи на домаћи који су радили штићеници Лазе Лазаревића! Каква машта, каква креативност... А да, смеха има – само се може човек кисело насмејати на оно за шта неки људи користе интернет... Маните се ћорава посла. Нит је занимљив, нит` је смешан, нит` је леп, нит` је креативан – брљотина једна... Ајде, затварајте то....”


“Мислим, шта рећи, речи саме говоре.”

~ Дара Бубамара