Šablon:NeVesti

Izvor: Нециклопедија
Izmena od 14:33, 30. jun 2009. od strane korisnika 93.87.129.2 (razgovor)
Idi na navigaciju Idi na pretragu

25. jun 2008(ne dajte da vas lažu birokrate, ovo je 2008.)

  • Američko đubre Majkl Džekson crko je danas zbog srca (i treba mamu mu jebem).

06. Janyar 2008

  • Direktor i glavni i odgovorni urednik Gasproma Zmija Pliskin odlučio je da prekine dovod gasa planeti Zemlji...

25. jun 2008

  • Američko đubre Majkl Džekson crko je danas zbog srca (i treba mamu mu jebem).

01. Janyar 2008

  • Nemoralni član Jelena Tihi Ubica je započeo sređivanje dekadentnog i spamombotovima poplavljenog sajta.Izbisao je sav spam i napisao valjane i bogougodne definicije, a zatim se ugušio u govnima.Novo poglavlje i budućnost za Neciklopediju, još kada bi bilo admina i modova da prate njegov rad...

31.Decembar 2008

Rekla je "Dobro veče i srećna vam Nova godina".

28. Decembar 2008

12.Decembar 2008

  • Na Olimpijskim igrama u Kini, danas su naši sportisti osvojili 29-u zlatnu medalju!
  • Od 77 naših sportista koji su otputovali, svi koji su do danas završili takmičenja u svojim disciplinama, njih 29, osvojilo je zlatne medalje. Svi oni su na svečanom otvaranju igara ugledali našeg voljenog predsednika koji im je mahao sa visine. Za ostale naše sportiste koji još nisu osvojili medalje, ne zna se da li su videli predsednika Tadića. Ukoliko su ga spazili, sigurno će i oni osvojiti zlatne medalje. Sjaj medalje direktno zavisi od dužine gledalja predsednika. Ukoliko neko i ne osvoji zlato, verovatno nije spazio predsednika.

Takođe, na otvaranju i zatvaranju ceremonije, gledaoce je zabavljala Velikomučenica Ceca.

21.Novembar 2008

  • Na vanrednoj sednici Olimpijskog komiteta u Pekingu, održanoj po hitnom postupku u 13 časova, odlučeno je da predsednik Srbije dobije zlatnu medalju u disciplini disciplinovanja nacije i zbog velike brzine zavođenja diktature.

18.Novembar 2008

  • Kako je danas izjavio Boris Tadić, glavnonačenlik DS-a, Ujedinjene Srpske Zemlje primiće u svoje članstvo Evropsku uniju. Na taj način biće omogućeno evropskim državama da u nas ulože sve svoje penetracijalne potencijale. I pare.
  • I dalje i pored Koštunicine kampanje na majspejsu o očuvanju Kosova i pored svih akcija Srpske vojske i policije i demonstranata (pogotovo devojke iz klipa Kosovo za patike) Rezolucija 1244h933 se i dalje ne poštuje.Iz EU i SAD najavljuje da se do daljnjeg neće poštovati.

17.Novembar 2008 2008

  • Od oca Sjedinjenih Američkih Država i Majke Evropske Unije rođena je protivpravna država Kosovo.Kum joj je Havijer Solana a uskoro se sprema udaja sa Albanijom i očekuje se dete kome će biti dato ime Velika Albanija.Sveti Care Lazare zar ćeš dopustiti da se stvori velika Albanija?


Arhiva · Prijavi novu vest