Шаблон:НеВести — разлика између измена

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ред 1: Ред 1:
 
<small>07. новембар 2008</small>
 
<small>07. новембар 2008</small>
[[Слика:Косачипг.jpg|250п|десно|thumb|]]
+
[[Слика:Косачипг.jpg|250п|десно|thumb|Бобан Пироман ливе!]]
*Јучер је у Подгорици пред око више од 50 људи одржан концерт [[Бобан Рајовић|Бобана Пиромана ]] и Косача у организацији [[Велики Шоу|Великог Шоуа]].
+
*Јучер је у Подгорици пред око више од 50 људи одржан концерт [[Бобан Рајовић|Бобана Пиромана ]] и Косача у оквиру турнеје "Пакелна смрт 2008!" у организацији [[Велики Шоу|Великог Шоуа]].
   
 
<small>05. октобар 2008</small>
 
<small>05. октобар 2008</small>

Верзија на дан 7. новембар 2008. у 20:38 ч.

07. новембар 2008

Бобан Пироман ливе!
 • Јучер је у Подгорици пред око више од 50 људи одржан концерт Бобана Пиромана и Косача у оквиру турнеје "Пакелна смрт 2008!" у организацији Великог Шоуа.

05. октобар 2008

 • Данас се навршило 8 година од како се свршило!

Данас се обележава дан када су не-Српски кандидати за пријем у Социјалистичку интернационалу, револуцијом, срушили режим кандидата за пријем у Социјалистичку интернационалу. Пошто се до 2000. године кандидатутура одуживала и одужавала, кандидати за пријем у Социјалистичку интернационалу су решили да промене режим који је био само кандидат. Сада на власти имамо чланове Социјалистичке интернационале и бивше кандидате за пријем у Социјалистичку интернационалу. Оваква власт је направљена јер је овима другима обећано да ће од кандидата за пријем у Социјалистичку интернационалу постати члан Социјалистичке интернационале.

 • Сви ћемо бити у Социјебалистичкој ин-тур-национали кад униште све српско!

08. Септембар 2008

 • Томислав Николић и званично се прикључио демократској странци иако нико није обавештен по речима Војислава Коштунице

21.август 2008

 • На Олимпијским играма у Кини, данас су наши спортисти освојили 29-у златну медаљу!
 • Од 77 наших спортиста који су отпутовали на ОИ, сви који су до данас завршили такмичења у својим дисциплинама, њих 29, освојило је златне медаље. Сви они су на свечаном отварању игара угледали нашег вољеног председника који им је махао са висине. За остале наше спортисте који још нису освојили медаље, не зна се да ли су видели председника Тачића. Уколико су га спазили, сигурно ће и они освојити златне медаље. Сјај медаље директно зависи од дужине гледаља председника. Уколико неко и не освоји злато, вероватно није спазио председника.

21.август 2008

 • На ванредној седници Олимпијског комитета у Пекингу, одржаној по хитном поступку у 13 часова, одлучено је да председник Срби-јао добије златну медаљу у дисциплини дисциплиновања нације и због велике брзине завођења диктатуре. Сребрну медаљу поделиће министри Пачић и Динкарић за свесрдну помоћ добитнику злата, први због ефикасне туче (тепања) СРБА на митингу подршке Радовању и убиства једног, а другоопоменути због урнисања одбране Срби-јаое а јачања НАТЕ у свим правцима и због супростављања империјалистичким тежњама братске нам и парвославне Русије. Бронзу деле Кркабабића оба због освајања функција у власти и повећања смртности пензионера, због успеха у лагању и због резултата трчања и пливања истовремено на 237 метара. Са њима медаљу дели Мрки Дркоњић због три дана пре рока!

21.јули 2008

 • Данас, овог веселог дана, Млади Србин, Младић, веома радостан, звани Радован, одазвао се позиву на журку у малом селу Хагу. Орићу се од харадиности овој журци, изјавио је Младић Радован. Журка се прави у част победе Орићеве и Харадинајеве браће Тачићија, Вук-ићија и Млађаног у прдењу у Чанак. Са жураје су радосни отишли онај што је био слободан, бабић и још неки СРБИ, који нису баш омиљени код поменуте браће. Постоји реална могућност да још један Србин, који се тренутно весели у Хагу, убрзо напусти журку, јер се не уклапа у концепт журке: не носи жуто одело, које је тренутно обавезно у Срби-јао.
 • Поводом Радовановог-радосног одласка Младића на журку, по један из Образа, Двери српских, 1389, патриотског строја, СРС, ДСС, НС и само још неколицина, који безразложно не носе жута одела, и безразложно се противе жутој страхо и самовлади, напали су 9.000.000 полицајаца града чикага, незаштићене и јадне: Весну Пешић, Кандић Бисерко, Кораћку, Свилановићку и још неке, који хоће да у Срби-јао направе слично весеље као у Хагу. Прослава има за циљ општенародну амнезију, па уз помоћ разних опијата устројити највеселију државу у свету. Ко преживи Хаг зове се Хаџић.

10.јун 2008

BoricaTacic.jpg
 • Јутрос рано, у Ср-биа-и је направен КЛОвН-симбион: Укрштени некрштени ТАдић и даЧИЋ. Настао ТАЧИЋ. Намерно или случајно, држвавни органи нису хтели да саопште. Тачи се радује!

02.јун 2008

 • Јуче је у Баранди код села Ниш од стране папараца ухваћен председник Југославије Драган Маршићанин. Наиме, он је неприметно шетао градом oдевен само у напрслу чарапу са флуоресцентним транспарентом на коме је готским словима писало: "НАПУШИМ СЕ ЈА СВИМА ВАМА КУРЦА". Новинар је господина Маршићанина приметио док је овај куповао "Блиц" са сенфом.

29.мај 2008

 • Како је данас изјавио Борис Тадићи, главноначенлик ДС-а (Дијаболске Странице), Уједињене Српске Земље примиће у своје чланство Европску унију. На тај начин биће омогућено Европским државама да у нас уложе све своје пенетрацијалне потенцијале. И паре. Једино је Гљивица Пачић мало дизао патку на поменуту Тадићеву изјаву, јер није претходно одређен износ, пардон, датум пријема у Сексуалистичку интернационалу!
 • Тадићи даље наводи ће све своје снаге (0,7 KW) уложити у даље ситњење, тј. распарчавање Огромне Србије на делове, напр. Војвођанство, Шумаидилу, Топилицу, Стари и Нови Рас... како би се што више држава ујединило у Уједињене Српске Земље. Такође је напоменуо и да је цепање поменутих регија и даље могуће, а у циљу демонократије, развоја, просперитета, мира и толеранције, а достизање ЕУропејске странпутице, као коначног циља!

26.април 2008

 • Ових дана у престоници Жутоград, прочула се необична и на први поглед "истинита" вест.Жутоградска чаршија већ данима за кафанским столовима прича да ће извесни неминистар Динко Млађеновић,који одише чашћу ,поштењем,бити уапшен због СКРОМНОСТИ.Та вест која зууууујјјии данима кроз чаршију је искрено забринула скромног неминистра Киласа(нип)званог Ђидо,који по сопственом признању нема ни девизну књижицу, нема ауто,нема агенцију за маркетинг ,нема пословну зграду,тако рећи живи на улици...Ипак ,већ данас је стигао у редакцију демантиј од обојице неминистара који једноставно гласи:"Нисмо скромни,то је чиста лаж, коју је неко злонамерно пласирао, да би нас обрукао пред јавношћу! Ми незаслужујемо да нас жандарми апсе због скромности, понављамо ми нисмо невини, већ вини!"

23.март 2008

 • Идаље и поред Коштуницине кампање на мајспејсу о очувању Косова и поред свих акција Српске војске и полиције и демонстраната (поготово девојке из клипа Косово за патике) Резолуција 1244х933 се и даље не поштује.Из ЕУ и САД најављује да се до даљњег неће поштовати.

22.март 2008

 • Како незванично сазнајемо рано јутрос у Жутоградском насељу "Бабиње", приведен је неминистар Динко Млађеновић.Уз пратњу чете жандара приведен је са отпором и данас ће бити изведен пред истражним Кадијом.Наш потвђени извор сазнаје да је разлог привођења министра Динка његов ранији манијакални и наоружани упад у Свенародни Буђелар.Поред тога сазнајемо да му се ставља на кичму и узимање повелике провизије од продатих предузећа предузећима из суседне Туђманије и Јанезије.То је ове недеље треће апшење неминистара, после свима познате проневере од 11 цилиона од стране неминистра Келића Пиротског и неминистра ЈУЛашича Маџарског.

17.фебруар 2008

 • Од оца Сједињених Америчких Држава и Мајке Европске Уније рођена је противправна држава Косово.Кум јој је Хавијер Солана а ускоро се спрема удаја са Албанијом и очекује се дете коме ће бити дато име Велика Албанија.Свети Царе Лазаре зар ћеш допустити да се створи велика Албанија?


Архива · Пријави нову вест