Шаблон:НеВести — разлика између измена

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ред 1: Ред 1:
<small>25. јун 2008(не дајте да вас лажу бирократе, ово је 2008.)</small>
 
*'''Америчко ђубре [[Мајкл Џексон]] црко је данас због срца (и треба маму му јебем).
 
   
 
<small>06. Jaнyар 2008</small>
 
<small>06. Jaнyар 2008</small>

Верзија на дан 30. јун 2009. у 22:15 ч.

06. Jaнyар 2008

  • Директор и главни и одговорни уредник Гаспрома Змија Плискин одлучио је да прекине довод гаса планети Земљи...

25. јун 2008

  • Америчко ђубре Мајкл Џексон црко је данас због срца (и треба маму му јебем).

01. Jaнyар 2008

  • Неморални члан Јелена Тихи Убица је започео сређивање декадентног и спамомботовима поплављеног сајта.Избисао је сав спам и написао ваљане и богоугодне дефиниције, а затим се угушио у говнима.Ново поглавље и будућност за Нециклопедију, још када би било админа и модова да прате његов рад...

31.Децембар 2008

Рекла је "Добро вече и срећна вам Нова година".

28. Децембар 2008

12.Децембар 2008

  • На Олимпијским играма у Кини, данас су наши спортисти освојили 29-у златну медаљу!
  • Од 77 наших спортиста који су отпутовали, сви који су до данас завршили такмичења у својим дисциплинама, њих 29, освојило је златне медаље. Сви они су на свечаном отварању игара угледали нашег вољеног председника који им је махао са висине. За остале наше спортисте који још нису освојили медаље, не зна се да ли су видели председника Тадића. Уколико су га спазили, сигурно ће и они освојити златне медаље. Сјај медаље директно зависи од дужине гледаља председника. Уколико неко и не освоји злато, вероватно није спазио председника.

Такође, на отварању и затварању церемоније, гледаоце је забављала Великомученица Цеца.

21.Новембар 2008

  • На ванредној седници Олимпијског комитета у Пекингу, одржаној по хитном поступку у 13 часова, одлучено је да председник Србијe добије златну медаљу у дисциплини дисциплиновања нације и због велике брзине завођења диктатуре.

18.Новембар 2008

  • Како је данас изјавио Борис Тадић, главноначенлик ДС-а, Уједињене Српске Земље примиће у своје чланство Европску унију. На тај начин биће омогућено eвропским државама да у нас уложе све своје пенетрацијалне потенцијале. И паре.
  • И даље и поред Коштуницине кампање на мајспејсу о очувању Косова и поред свих акција Српске војске и полиције и демонстраната (поготово девојке из клипа Косово за патике) Резолуција 1244х933 се и даље не поштује.Из ЕУ и САД најављује да се до даљњег неће поштовати.

17.Новембар 2008 2008

  • Од оца Сједињених Америчких Држава и Мајке Европске Уније рођена је противправна држава Косово.Кум јој је Хавијер Солана а ускоро се спрема удаја са Албанијом и очекује се дете коме ће бити дато име Велика Албанија.Свети Царе Лазаре зар ћеш допустити да се створи велика Албанија?


Архива · Пријави нову вест