Шаблон:НеВести — разлика између измена

Извор: Нециклопедија
Иди на навигацију Иди на претрагу
м (Slovo)
(Није приказано 47 међуизмена 16 корисника)
Ред 1: Ред 1:
<small>07. новембар 2008</small>
+
<small>1. април 2021</small>
  +
*Хитна помоћ није успела да спаси ни једног админа Њикипедије после јучерашњег дебакла осим једног који је прешао на Нециклопедију. Њикипедија ће остати закључана у подруму Војислава Шешеља до даљњег.
[[Слика:Косачипг.jpg|250п|десно|thumb|]]
 
  +
*'''Стокхолм''': Жељко Митровић је добио Нобелову награду за своја научна открића која ће помоћи борби против Конрад вируса.
*Јучер је у Подгорици пред око више од 50 људи одржан концерт [[Бобан Рајовић|Бобана Пиромана ]] и Косача у организацији [[Велики Шоу|Великог Шоуа]].
 
  +
*Нециклопедија сада званично има 56 билијарди 128 милиона 402 хиљаде 223 корисника и постао је други најпосећенији сајт после [http://kekma.net kekma.net].
  +
*Чувена реликвија и поносна ознака нашег сајта, точак мудрости, биће пребаченa у дневну собу Александра Вучића.
  +
*'''Цеца''': Ја имам само једну кућу <s>од 900 милиона квадрата</s>, а Ђилас...
  +
*'''Александар Вучић''': Ова земља под овом владом остаће земља неспокојства и безакоња.
  +
*'''Откривамо''': Конрад вирус је дошао у Србију преко Драгана Ђиласа!
  +
*Новак Ђоковић је добио светски рекорд за највећи број освојених светских рекорда за највећи број освојених светских рекорда у тенису... а Ђилас...
  +
*Следеће Лото коло износи чак невероватних 150 динара.
   
<small>05. октобар 2008</small>
+
<small>31. март 2021</small>
  +
*Након прославе пунолетности Њикипедије, админи са дотичног сајта су одлучили да изненаде председника па су се обесили испред зграде председништва. Његова светост, председник Александар Вучић их је потом опсовао и најавио да ће због овог дебакла бити одложен кунг фу спектакл који се требао организовати у тој згради, познатији као и "UFC Politicians fight night", који се код нас назива и "заседање скупштине".
*Данас се навршило 8 година од како се свршило!
 
  +
*'''Београдски зоолошки врт''': Данас у 14 часова иѕ Београдског зоолошког врта побегао министар одбране Александар Вулин. Грађани Београда су пријавили овај инцидент зоо хигијени која је успавала животињу. Министар се тренутно налази у дворишту ветерине Београд, неповређен, али му је окрњен мозак док се правио важан према друговима.
Данас се обележава дан када су не-Српски кандидати за пријем у Социјалистичку интернационалу, револуцијом, срушили режим кандидата за пријем у Социјалистичку интернационалу. Пошто се до 2000. године кандидатутура одуживала и одужавала, кандидати за пријем у [[Социјалистичка интернационала|Социјалистичку интернационалу]] су решили да промене режим који је био само кандидат. Сада на власти имамо чланове Социјалистичке интернационале и бивше кандидате за пријем у Социјалистичку интернационалу. Оваква власт је направљена јер је овима другима обећано да ће од кандидата за пријем у Социјалистичку интернационалу постати члан Социјалистичке интернационале.
 
*Сви ћемо бити у Социјебалистичкој ин-тур-национали кад униште све српско!
 
   
<small>08. Септембар 2008</small>
+
<small>28. август 2013</small>
  +
*Након десет година и којег месеца више свог постојања, Њикипедија на народном језику је тотално пошандрцала. До дотичног догађаја дошло је после вишенедељног општег вређања, по принципу свако свакога, што више то боље, те удри јаче манијаче, да би се убрзо затим одлучило да не би било згорег кад би се свима редом додела админ права. Тако је онда дошло и до масовног блокирања у свим могућим и немогућим смеровима: брљивци->блокирали -> адм брљивце, адм брљивци-> блокирали-> све брљивце, преостале адм брљивце, биро брљивце, надри шетаче, дугме брљивце, те кад су све њих завршили, онда су докусурили и буквално све ИП адресе, штеточине, и остале, елем ко год је у том моменту набасао. У току дана се дефинитовно више није знало ко пије, а ко унеређује и да ли неко зна да пише ћирилицу. До коначног решења дошло се тек након што су се чланови Њики једногласно, преко приватне поште и друштвених мрежа, један по један, изјаснили потврдно да цео комплет најгорих брљотина са Њики, али од А до Ш (а има их вала баш много, чак и кад се искључе слике без ауторских права), треба неизоставно пребацити на НеЊики, тј. на НеЕнциклопедију, како би макар заинтересовани брљивци могли слободно да наставе да их унеређују и допуњавају до краја, произвољним садржајем. У наредним недељама се очекују невиђени приливи изузетно гломазних писанија у стилу уби Боже, те позамашне количине вредних (дез)информација, а и општа навала нових брљиваца, заинтересованих за унеређивање ових страница. И бојимо се да ће тај тренд потрајати задуго.
*Томислав Николић и званично се прикључио демократској странци иако нико није обавештен по речима Војислава Коштунице
 
 
<small>06. јул 2012</small>
  +
*'''Кембриџ''': Откривена и отклоњена грешка на синтетизеру гласа [[Стивен Хокинг|Стивена Хокинга]]. Чувени научник тврди да због обичног кратког споја практично двадесет година обмањује јавност сулудим “теоријама” о свемиру, као што су [[Црна Рупа|црне рупе]], али се ипак не каје с обзиром да је и поред очигледне грешке постао изузетно популаран и признат од стручне јавности. Такође додаје да је умеђувремену постао изузетно побожан, те изражава велику забринутост за физичаре који своја проучавања базирају на спорним теоријама јер ће, сигурно је, горети у [[пакао|паклу]]. Потврду за то је добио и од [[Бог]]а, кога лично познаје, и коме је читава фарса изузетно комична, и са [[хришћанство]]м му дефинитивно спада у омиљене.
   
<small>21.август 2008</small>
+
<small>24. април 2011</small>
  +
*[[СрБски С(с)тудент|Студент]] угледао [[Курац|пенис]] на TV1000. Све светске новинске агенције пренеле су ову радосну вест. Студент, који је желео да остане анониман, изјавио је да му је следећи подухват лишавање Нециклопедије лошег хумора, прогон и етничко чишћење [[Милка Цанић|Милке Цанић]] и рад на промицању коришћења [[плеоназам|плеоназама]] у комуникацији.
*На Олимпијским играма у Кини, данас су наши спортисти освојили 29-у златну медаљу!
 
*Од 77 наших спортиста који су отпутовали на ОИ, сви који су до данас завршили такмичења у својим дисциплинама, њих 29, освојило је златне медаље. Сви они су на свечаном отварању игара угледали нашег вољеног председника који им је махао са висине. За остале наше спортисте који још нису освојили медаље, не зна се да ли су видели председника Тачића. Уколико су га спазили, сигурно ће и они освојити златне медаље. Сјај медаље директно зависи од дужине гледаља председника. Уколико неко и не освоји злато, вероватно није спазио председника.
 
   
<small>21.август 2008</small>
+
<small>23. април 2011</small>
  +
*Вијест на Нециклопедији изазвала бурне реакције [[Људи са оперисаним смислом за хумор|вјерника]]. Ваш новинар признао грешку и овим путем се одлучио извинити увређеним читаоцима те обећао да ће од сад писати екавским наречјем.
*На ванредној седници Олимпијског комитета у Пекингу, одржаној по хитном поступку у 13 часова, одлучено је да председник Срби-јао добије златну медаљу у дисциплини дисциплиновања нације и због велике брзине завођења диктатуре. Сребрну медаљу поделиће министри Пачић и Динкарић за свесрдну помоћ добитнику злата, први због ефикасне туче (тепања) СРБА на митингу подршке Радовању и убиства једног, а другоопоменути због урнисања одбране Срби-јаое а јачања НАТЕ у свим правцима и због супростављања империјалистичким тежњама братске нам и парвославне Русије. Бронзу деле Кркабабића оба због освајања функција у власти и повећања смртности пензионера, због успеха у лагању и због резултата трчања и пливања истовремено на 237 метара. Са њима медаљу дели [[Милутин Мркоњић|Мрки Дркоњић]] због три дана пре рока!
 
   
<small>21.јули 2008</small>
+
<small>22. април 2011</small>
  +
*У знак сећања на Велики петак, код мјесне цркве у [[Село код Станара|Љебу]] разапет шатор. Испод шатора се скупио велики број младих који су разговарали о [[Бог|религиозним темама]], [[шмокљани|оптималним алгоритмима за сортирање података]] и [[Алкохол|значењу живота]].
   
  +
<small>19.јун 2010</small>
*Данас, овог веселог дана, Млади Србин, Младић, веома радостан, звани Радован, одазвао се позиву на журку у малом селу [[Хаг]]у. ''Орићу се од харадиности овој журци'', изјавио је Младић Радован. Журка се прави у част победе Орићеве и Харадинајеве браће Тачићија, Вук-ићија и Млађаног у прдењу у [[Чанак]]. Са жураје су радосни отишли онај што је био '''слободан''', '''бабић''' и још неки СРБИ, који нису баш омиљени код поменуте браће. Постоји реална могућност да још један Србин, који се тренутно весели у Хагу, убрзо напусти журку, јер се не уклапа у концепт журке: не носи жуто одело, које је тренутно обавезно у Срби-јао.
 
  +
*[[Европска унија]] и [[НАТО пакт]] су данас одблокирали шенгенски безвезни режим за становнике Србије. Борис Тадић је честитао Вуку Јеремићу. Безвезни режим се односи на све грађане Србије који имају биоразградљиве пасоше, и не важи за становнике Косова и Метохије, Средњег Баната, Вождовца, Јагодине и Вуковара.
*Поводом Радовановог-радосног одласка Младића на журку, по један из Образа, Двери српских, 1389, патриотског строја, СРС, ДСС, НС и само још неколицина, који безразложно не носе жута одела, и безразложно се противе жутој страхо и самовлади, напали су 9.000.000 полицајаца града чикага, незаштићене и јадне: Весну Пешић, Кандић Бисерко, Кораћку, Свилановићку и још неке, који хоће да у Срби-јао направе слично весеље као у Хагу. Прослава има за циљ општенародну амнезију, па уз помоћ разних опијата устројити највеселију државу у свету. Ко преживи Хаг зове се Хаџић.
 
   
<small>10.јун 2008</small>
+
<small>06. јун 2010</small>
  +
*Директор и главни и одговорни уредник Гаспрома Змија Плискин одлучио је да прекине довод гаса планети Земљи...
[[Слика:BoricaTacic.jpg|right|80px]]
 
*Јутрос рано, у Ср-биа-и је направен КЛОвН-симбион: Укрштени некрштени [[Борис Тадић|ТАдић]] и [[Ивица Дачић|даЧИЋ]]. Настао ТАЧИЋ. Намерно или случајно, држвавни органи нису хтели да саопште. [[Хашим Тачи|Тачи]] се радује!
 
   
<small>02.јун 2008</small>
+
<small>31. јун 2010</small>
  +
*[[Милка Цанић]] је проговорила у [[Muzička slagalica|Музичкој слагалици]], стојећи поред аутомобила уместо у својој столици.
  +
Рекла је "''Добро вече и срећна вам Нова година''".
   
  +
<small>28. јун 2010</small>
*Јуче је у Баранди код села Ниш од стране папараца ухваћен председник Југославије Драган Маршићанин. Наиме, он је неприметно шетао градом oдевен само у напрслу чарапу са флуоресцентним транспарентом на коме је готским словима писало: "НАПУШИМ СЕ ЈА СВИМА ВАМА КУРЦА". Новинар је господина Маршићанина приметио док је овај куповао "Блиц" са сенфом.
 
 
*[[Томислав Николић]] и званично се прикључио демократској странци иако нико није обавештен по речима [[Војислав Коштуницa|Војислава Коштунице]].
   
<small>29.мај 2008</small>
+
<small>12. јун 2010</small>
 
*На Олимпијским играма у Кини, данас су наши спортисти освојили 29-у златну медаљу!
*Како је данас изјавио [[Борис Тадић]]и, главноначенлик ДС-а (Дијаболске Странице), Уједињене Српске Земље примиће у своје чланство Европску унију. На тај начин биће омогућено Европским државама да у нас уложе све своје пенетрацијалне потенцијале. И паре. Једино је Гљивица Пачић мало дизао патку на поменуту Тадићеву изјаву, јер није претходно одређен износ, пардон, датум пријема у Сексуалистичку интернационалу!
 
 
*Од 77 наших спортиста који су отпутовали, сви који су до данас завршили такмичења у својим дисциплинама, њих 29, освојило је златне медаље. Сви они су на свечаном отварању игара угледали нашег вољеног председника који им је махао са висине. За остале наше спортисте који још нису освојили медаље, не зна се да ли су видели председника Тадића. Уколико су га спазили, сигурно ће и они освојити златне медаље. Сјај медаље директно зависи од дужине гледаља председника. Уколико неко и не освоји злато, вероватно није спазио председника.
*Тадићи даље наводи ће све своје снаге (0,7 KW) уложити у даље ситњење, тј. распарчавање Огромне Србије на делове, напр. Војвођанство, Шумаидилу, Топилицу, Стари и Нови Рас... како би се што више држава ујединило у Уједињене Српске Земље. Такође је напоменуо и да је цепање поменутих регија и даље могуће, а у циљу демонократије, развоја, просперитета, мира и толеранције, а достизање ЕУропејске странпутице, као коначног циља!
 
  +
Такође, на отварању и затварању церемоније, гледаоце је забављала Великомученица [[Цеца]].
   
<small>26.април 2008</small>
+
<small>21. јун 2010</small>
  +
*На ванредној седници Олимпијског комитета у Пекингу, одржаној по хитном поступку у 13 часова, одлучено је да председник [[Србија|Србијe]] добије златну медаљу у дисциплини дисциплиновања нације и због велике брзине завођења диктатуре.
*Ових дана у престоници Жутоград, прочула се необична и на први поглед "истинита" вест.Жутоградска чаршија већ данима за кафанским столовима прича да ће извесни неминистар Динко Млађеновић,који одише чашћу ,поштењем,бити уапшен због СКРОМНОСТИ.Та вест која зууууујјјии данима кроз чаршију је искрено забринула скромног неминистра Киласа(нип)званог Ђидо,који по сопственом признању нема ни девизну књижицу, нема ауто,нема агенцију за маркетинг ,нема пословну зграду,тако рећи живи на улици...Ипак ,већ данас је стигао у редакцију демантиј од обојице неминистара који једноставно гласи:"Нисмо скромни,то је чиста лаж, коју је неко злонамерно пласирао, да би нас обрукао пред јавношћу! Ми незаслужујемо да нас жандарми апсе због скромности, понављамо ми нисмо невини, већ вини!"
 
<small>23.март 2008</small><br>
 
*Идаље и поред Коштуницине кампање на мајспејсу о очувању Косова и поред свих акција Српске војске и полиције и демонстраната (поготово девојке из клипа Косово за патике) [[Резолуција 1244х933]] се и даље не поштује.Из ЕУ и САД најављује да се до даљњег неће поштовати.
 
   
<small>22.март 2008</small><br>
+
<small>18.Новембар 2010</small>
 
*Како је данас изјавио [[Борис Тадић]], главноначенлик ДС-а, Уједињене Српске Земље примиће у своје чланство Европску унију. На тај начин биће омогућено eвропским државама да у нас уложе све своје <s>пенетрацијалне</s> потенцијале. И паре.
*Како незванично сазнајемо рано јутрос у Жутоградском насељу "Бабиње", приведен је неминистар Динко Млађеновић.Уз пратњу чете жандара приведен је са отпором и данас ће бити изведен пред истражним Кадијом.Наш потвђени извор сазнаје да је разлог привођења министра Динка његов ранији манијакални и наоружани упад у Свенародни Буђелар.Поред тога сазнајемо да му се ставља на кичму и узимање повелике провизије од продатих предузећа предузећима из суседне Туђманије и Јанезије.То је ове недеље треће апшење неминистара, после свима познате проневере од 11 цилиона од стране неминистра Келића Пиротског и неминистра ЈУЛашича Маџарског.
 
 
*И даље и поред Коштуницине кампање на мајспејсу о очувању Косова и поред свих акција Српске војске и полиције и демонстраната (поготово девојке из клипа Косово за патике) [[Резолуција 1244х933]] се и даље не поштује.Из ЕУ и [[САД]] најављује да се до даљњег неће поштовати.
   
<small>17.фебруар 2008</small><br>
+
<small>17.Мај 2010 2010</small><br>
*Од оца Сједињених Америчких Држава и Мајке Европске Уније рођена је противправна држава Косово.Кум јој је Хавијер Солана а ускоро се спрема удаја са Албанијом и очекује се дете коме ће бити дато име Велика Албанија.Свети Царе Лазаре зар ћеш допустити да се створи велика Албанија?
+
*Од оца Сједињених Америчких Држава и Мајке Европске Уније рођена је противправна држава [[Косово]].Кум јој је Хавијер Солана а ускоро се спрема удаја са [[Албанија|Албанијом]] и очекује се дете коме ће бити дато име Велика Албанија.Свети Царе Лазаре зар ћеш допустити да се створи велика Албанија?
   
   

Верзија на дан 1. април 2021. у 10:42 ч.

1. април 2021

 • Хитна помоћ није успела да спаси ни једног админа Њикипедије после јучерашњег дебакла осим једног који је прешао на Нециклопедију. Њикипедија ће остати закључана у подруму Војислава Шешеља до даљњег.
 • Стокхолм: Жељко Митровић је добио Нобелову награду за своја научна открића која ће помоћи борби против Конрад вируса.
 • Нециклопедија сада званично има 56 билијарди 128 милиона 402 хиљаде 223 корисника и постао је други најпосећенији сајт после kekma.net.
 • Чувена реликвија и поносна ознака нашег сајта, точак мудрости, биће пребаченa у дневну собу Александра Вучића.
 • Цеца: Ја имам само једну кућу од 900 милиона квадрата, а Ђилас...
 • Александар Вучић: Ова земља под овом владом остаће земља неспокојства и безакоња.
 • Откривамо: Конрад вирус је дошао у Србију преко Драгана Ђиласа!
 • Новак Ђоковић је добио светски рекорд за највећи број освојених светских рекорда за највећи број освојених светских рекорда у тенису... а Ђилас...
 • Следеће Лото коло износи чак невероватних 150 динара.

31. март 2021

 • Након прославе пунолетности Њикипедије, админи са дотичног сајта су одлучили да изненаде председника па су се обесили испред зграде председништва. Његова светост, председник Александар Вучић их је потом опсовао и најавио да ће због овог дебакла бити одложен кунг фу спектакл који се требао организовати у тој згради, познатији као и "UFC Politicians fight night", који се код нас назива и "заседање скупштине".
 • Београдски зоолошки врт: Данас у 14 часова иѕ Београдског зоолошког врта побегао министар одбране Александар Вулин. Грађани Београда су пријавили овај инцидент зоо хигијени која је успавала животињу. Министар се тренутно налази у дворишту ветерине Београд, неповређен, али му је окрњен мозак док се правио важан према друговима.

28. август 2013

 • Након десет година и којег месеца више свог постојања, Њикипедија на народном језику је тотално пошандрцала. До дотичног догађаја дошло је после вишенедељног општег вређања, по принципу свако свакога, што више то боље, те удри јаче манијаче, да би се убрзо затим одлучило да не би било згорег кад би се свима редом додела админ права. Тако је онда дошло и до масовног блокирања у свим могућим и немогућим смеровима: брљивци->блокирали -> адм брљивце, адм брљивци-> блокирали-> све брљивце, преостале адм брљивце, биро брљивце, надри шетаче, дугме брљивце, те кад су све њих завршили, онда су докусурили и буквално све ИП адресе, штеточине, и остале, елем ко год је у том моменту набасао. У току дана се дефинитовно више није знало ко пије, а ко унеређује и да ли неко зна да пише ћирилицу. До коначног решења дошло се тек након што су се чланови Њики једногласно, преко приватне поште и друштвених мрежа, један по један, изјаснили потврдно да цео комплет најгорих брљотина са Њики, али од А до Ш (а има их вала баш много, чак и кад се искључе слике без ауторских права), треба неизоставно пребацити на НеЊики, тј. на НеЕнциклопедију, како би макар заинтересовани брљивци могли слободно да наставе да их унеређују и допуњавају до краја, произвољним садржајем. У наредним недељама се очекују невиђени приливи изузетно гломазних писанија у стилу уби Боже, те позамашне количине вредних (дез)информација, а и општа навала нових брљиваца, заинтересованих за унеређивање ових страница. И бојимо се да ће тај тренд потрајати задуго.

06. јул 2012

 • Кембриџ: Откривена и отклоњена грешка на синтетизеру гласа Стивена Хокинга. Чувени научник тврди да због обичног кратког споја практично двадесет година обмањује јавност сулудим “теоријама” о свемиру, као што су црне рупе, али се ипак не каје с обзиром да је и поред очигледне грешке постао изузетно популаран и признат од стручне јавности. Такође додаје да је умеђувремену постао изузетно побожан, те изражава велику забринутост за физичаре који своја проучавања базирају на спорним теоријама јер ће, сигурно је, горети у паклу. Потврду за то је добио и од Бога, кога лично познаје, и коме је читава фарса изузетно комична, и са хришћанством му дефинитивно спада у омиљене.

24. април 2011

 • Студент угледао пенис на TV1000. Све светске новинске агенције пренеле су ову радосну вест. Студент, који је желео да остане анониман, изјавио је да му је следећи подухват лишавање Нециклопедије лошег хумора, прогон и етничко чишћење Милке Цанић и рад на промицању коришћења плеоназама у комуникацији.

23. април 2011

 • Вијест на Нециклопедији изазвала бурне реакције вјерника. Ваш новинар признао грешку и овим путем се одлучио извинити увређеним читаоцима те обећао да ће од сад писати екавским наречјем.

22. април 2011

19.јун 2010

 • Европска унија и НАТО пакт су данас одблокирали шенгенски безвезни режим за становнике Србије. Борис Тадић је честитао Вуку Јеремићу. Безвезни режим се односи на све грађане Србије који имају биоразградљиве пасоше, и не важи за становнике Косова и Метохије, Средњег Баната, Вождовца, Јагодине и Вуковара.

06. јун 2010

 • Директор и главни и одговорни уредник Гаспрома Змија Плискин одлучио је да прекине довод гаса планети Земљи...

31. јун 2010

Рекла је "Добро вече и срећна вам Нова година".

28. јун 2010

12. јун 2010

 • На Олимпијским играма у Кини, данас су наши спортисти освојили 29-у златну медаљу!
 • Од 77 наших спортиста који су отпутовали, сви који су до данас завршили такмичења у својим дисциплинама, њих 29, освојило је златне медаље. Сви они су на свечаном отварању игара угледали нашег вољеног председника који им је махао са висине. За остале наше спортисте који још нису освојили медаље, не зна се да ли су видели председника Тадића. Уколико су га спазили, сигурно ће и они освојити златне медаље. Сјај медаље директно зависи од дужине гледаља председника. Уколико неко и не освоји злато, вероватно није спазио председника.

Такође, на отварању и затварању церемоније, гледаоце је забављала Великомученица Цеца.

21. јун 2010

 • На ванредној седници Олимпијског комитета у Пекингу, одржаној по хитном поступку у 13 часова, одлучено је да председник Србијe добије златну медаљу у дисциплини дисциплиновања нације и због велике брзине завођења диктатуре.

18.Новембар 2010

 • Како је данас изјавио Борис Тадић, главноначенлик ДС-а, Уједињене Српске Земље примиће у своје чланство Европску унију. На тај начин биће омогућено eвропским државама да у нас уложе све своје пенетрацијалне потенцијале. И паре.
 • И даље и поред Коштуницине кампање на мајспејсу о очувању Косова и поред свих акција Српске војске и полиције и демонстраната (поготово девојке из клипа Косово за патике) Резолуција 1244х933 се и даље не поштује.Из ЕУ и САД најављује да се до даљњег неће поштовати.

17.Мај 2010 2010

 • Од оца Сједињених Америчких Држава и Мајке Европске Уније рођена је противправна држава Косово.Кум јој је Хавијер Солана а ускоро се спрема удаја са Албанијом и очекује се дете коме ће бити дато име Велика Албанија.Свети Царе Лазаре зар ћеш допустити да се створи велика Албанија?


Архива · Пријави нову вест