Sunđer Bob

Izvor: Нециклопедија
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Sunđer Bob nafikcan

Crtani film, nastao iz promotivnih razloga da nauči decu toleranciji prema homoseksualcima (Pedeve), koji prikazuje bušnog (od čega?) i (namerno?) pederastog sunđera, koji živi u kurcoidnom anansu na dnu mora, sa svojim ljubavnicima (?) Lignjoslavom Pipkom (živi u džinovskom falusu) i Patrikom Zvezdom (živi u ogromnom testisu). Sam crtani film nameće poštovanje prema pred-matrijarhatskom kultu božanskog falusa.


Teorije zavere[uredi]

Postoji velika mogućnost, budući da se prikazuje na televiziji b92, da je ovu himeru stvorio LDP, u saradnji sa Queeria centrom za promociju i iživljavanja osoba sa gej-lezbo-bi-trenskavurma seksualnim opredeljenjem. Zbog velike sličnosti Patrika Zvezde sa jednim od aktivista LSD LDP-a - Biljanom Srbljanović, šanse se zaista velike.


Povezanost Sunđer Boba, skandala na gej paradi i Zemunskog klana[uredi]

Sunđer Bob ca zemunskim klanom

Da, da, iako izgleda da nikakve povezanosti nema, to je argumentum ad hominum - naime, jedan od neimenovanih likova, čije ćemo inicijale samo navesti Lignjosl... L.P. (mrzovoljan), povezan je sa protokom informacija iz beogradskog gej podzemlja o (ne)održanoj gej paradi. Posle se ime karaktera spominje i u megapovreljivim vladinim dokumentima o članovima zemunskog klana. (Videti i Ceca).


Poznati i Slavni u Sunđer Bobu[uredi]

Još ih nije bilo, ali su u toku pregovori sa Darkom Kostićem (ipak je ovo queer show), i stilistima Jelene Karleuše, a moguć je i Cecin nastup, budući da je povezana sa jednim od likova.Možda uspeju čak i da dovuku JK sa štajge.