Razgovor sa korisnikom:Volunteer

Izvor: Нециклопедија
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Dobro došli![uredi]

Pozdrav, Volunteer, dobro došli na Neciklopediju!
Pre nego što nastavite s uređivanjem, bacite pogled na Vodič za početnike. Ako želite da saznate više o Neciklopediji ili Vam je potrebna dodatna pomoć oko nečega, pogledajte sledeće stranice:

Nemojte zaboraviti da potpišete svoju poruku na stranici za razgovor dodavajući četiri tilde (~~~~) ili korišćenjem dugmeta „Potpis“ (Button sig.png) koje se nalazi iznad okvira za uređivanje. To će automatski uneti Vaše korisničko ime i datum.

Ako Vam je potrebna pomoć, slobodno postavite pitanje na mojoj stranici za razgovor ili tražite pomoć na Vašoj stranici za razgovor i iskusni Neciklopedijanci će odgovoriti u što kraćem roku. Nadam se da ćete uživati u uređivanju i postati pravi Neciklopedijanac. Još jednom, dobro došli! — Aleksandar () 20:01, 25. jul 2018. (UTC)

Opet ja ;)[uredi]

Upravo sam napravio modul Argumenti. Kad sam ga objavio, primetio sam da ne učitava programski jezik (Lua, ili u padežu Luu). Šta misliš? Da potražim li na potražim na UnMeta-i omogućavanje ekstenzije za programski jezik? Inače, mislim na ovu ekstenziju. Neciklopedija na engleskom jeziku je ima. Verzija softvera koji imamo (1.25.2) je kompatibilna sa ekstenzijom, što znači da možemo da je imamo. Usput, daj mi admin prava. Može i birokratska, ne ću se ljutim :P. — Aleksandar () 20:35, 25. jul 2018. (UTC)

Modul je imenski prostor koji bi trebao biti povezan s programskim jezikom (Luom) kako bi radio ispravno. Postoje razni moduli. Poput oni za generisanje referenci, dokumentacije, lokacione mape... Hvala na admin pravima. Svako dobro. — Aleksandar () 09:13, 27. jul 2018. (UTC)

Pozivnica za pridruživanje diskord serveru[uredi]

Discord Color Text Logo (2015-2021).svg Zdravo, Volunteer.
Pozivamo vas da se pridružite diskord serveru. On služi da omogući lakšu komunikaciju i saradnju među neciklopedijancima.
Da biste se pridružili, kliknite ovde. Za više informacija, pogledajte Neciklopedija:Diskord.
Hvala!

Aleksandar () 22:46, 27. jun 2019. (UTC)

Pozivnica za NeTakmičenje 2019.[uredi]

Star-Destroyer.JPG Zdravo!
Želeli smo da Vam skrenemo pažnju da će 1. jula 2019. godine početi NeTakmičenje 2019. koje ima za cilj povećanje broja članaka na Neciklopediji. Ovom prilikom Vas pozivamo da učestvujete u njemu upišući se ovde.
Hvala!

Aleksandar () 23:09, 27. jun 2019. (UTC)