Razgovor sa korisnikom:Čelični

Izvor: Нециклопедија
Idi na navigaciju Idi na pretragu

hey :) Whopper

))--Iš pile preko žile! 16:28, 18. januar 2007. (EST)

Hej Čelični! na kom je to serveru SR.Vikipedija čat?..... kako ja vidim ima ih više! bratbratu

Aha:-) Hvala. Tako sam i mislio. Bio sam tamo sinoć pa nije bilo nikog.. pomislio sam da sam promašio adresu hehe.. no, bilo je kasno, pa moguće da su se svi pospavali... ipak su i to živi ljudi, ne? :-) bratbratu


Dobro veče Čelični, obraća ti se lično Milka Canić. Ovde sam, pa te zamoljavam da sankcionišeš one neistinite strane koje upućuju na laž da sam ja bila ta koja je uništila petog Teletabisa. Svi dobro znamo da je to nedelo učinio lično Bata Živojinović. Unapred zahvalna i dobro veče ti želi, Milka Canić.

Dragi Čelični, imam problem oko pravljenja novih šablona i pravljenja citata, a želeo bih da revidiram jedno 200nak bedno ”napisanih“ članaka. Pomagaj neukom nubu. Korisnik:Ceraklija

Pozivnica za pridruživanje diskord serveru[uredi]

Discord Color Text Logo (2015-2021).svg Zdravo, Čelični.
Pozivamo vas da se pridružite diskord serveru. On služi da omogući lakšu komunikaciju i saradnju među neciklopedijancima.
Da biste se pridružili, kliknite ovde. Za više informacija, pogledajte Neciklopedija:Diskord.
Hvala!

Aleksandar () 22:50, 27. jun 2019. (UTC)

Pozivnica za NeTakmičenje 2019.[uredi]

Star-Destroyer.JPG Zdravo!
Želeli smo da Vam skrenemo pažnju da će 1. jula 2019. godine početi NeTakmičenje 2019. koje ima za cilj povećanje broja članaka na Neciklopediji. Ovom prilikom Vas pozivamo da učestvujete u njemu upišući se ovde.
Hvala!

Aleksandar () 23:13, 27. jun 2019. (UTC)