Marino Bogdan

Izvor: Нециклопедија
Idi na navigaciju Idi na pretragu

“Au, brate, al sam popio!!!!! ”

~ Velimir Ilić na temu Velimir Ilić

“Ovo sve je Rimokatolički zločinački projekat veštačke hrvatske nacije.Toliko su iskvareni u svom luciferstvu i sotonizmu da su konačno krenuli da uništavaju sebe”

~ Vojislav Šešelj na temu Vojislav Šešelj

“Kakava krasna dama!Idealna za mene”

~ Kris Kroker na temu Kris Kroker

“Šta je, bre ovo???!!!!! ”

~ Vesna Vukelić - Vendi na temu Vesna Vukelić - Vendi

“Odoh na rehabilitaciju...što je dosta dosta je...”

~ Ejmi vajnhaus na temu Ejmi vajnhaus


Da li je to i vaša fobija?

Marino Bogdan je zvanična maskota Hrvatske i najbliži srodnik Krisa Krokera i Tokoefebisipridoleukosaksofobije. Specijalno, zbog ovog hrvatskog čeda i Krisa Krokera, stvoren je novi termin - Transvestitinsadulescentofobija, odnosno paničan strah od slika maloletnih tinejdžera muškog pola koji se oblače u odeću kurvi ženskog pola i poziraju kao fotomodeli, a zatim to stavljaju na internet (posebno MySpace) da ih čitav svet vidi. Marino je započeo svoju karijeru internet maskote senzacije vizijom iz sopstvenog pomerenog mikrokozma da je on zvezda, odnosno star i tako na Facebook-u, na kome su njegove glamurozne fotografije i objavljene izazvao aktivizam grupa tipa: "Obožavaoci lika i dela Marina Bogdana", "Marino Bogdan - Hrvatska senzacija", "Marino Bogdan - balkanski Kris Kroker", "Danas Marino, sutra Azis", "Marino Bogdan - prva prava zvezda Balkana" i mnogih drugih... Zbog toga što ga kamera voli ali ljudsko oko ne, Marinu je ponuđeno da dođe u Srbiju i učlani se u sektu UMS - škola za mlade talente i foto-modele Srbije. Smatra se, da je Marino Bogdan osoba koja je na još besmisleniji način postala poznata, od Krisa Krokera i Paris Hilton.


Politička karijera i aktivizam[uredi]

Budući poreklom iz Bugarske, baš kao i njegov zemljak, Marino je odlučio da otpočne svoju političku karijeru i kandiduje se za predsednika Hrvatske na predstojećim izborima. Kakav je Hrvatska paradoks, velikih šansi Marino ima da pobedi! Mi mu želimo sreću i uspeh, ne toliko zbog njego, koliko zbog Hrvatske.


Marino i duet sa nekom srpskom zvezdom?[uredi]

Pre nekoliko dana, u književnom-naučnom glasniku "Svet" su izašle fotografije Marinove uz provokativan novinski članak - Marino Bogdan muzičku karijeru započinje duetom sa Srpskom Zvezdom!- Ovaj, nadsve intrigantan članak, započeo je niz polemika međ beogradskom čaršijom, koja bez njega ne bi mogla da živi, pre svega zbog pitanja sa kojom će osobom da snimi duet. Nekoliko teorija postoji:

  • Sa JK - to bi bila nežna balada dopunjena turskom izvorom muzikom, milozvučnim zurlama i zvučnim efektima Karleušinog glasa;
  • Sa Milanom Stankovićem - obrada jazz hita, sa orkestracijom i pratećim vokalima ostalih Zvezda Granda.