Kleopatra i Vidovita Zorka

Izvor: Нециклопедија
Izmena od 12:02, 27. jul 2018. od strane korisnika Acamicamacaraca (razgovor | doprinosi) (Acamicamacaraca је преместио страницу Kleopatra i Vidovita Zorka на Клеопатра и Видовита Зорка без остављања преусмерења)
(razl) ← Starija izmena | Najnovija izmena (razl) | Novija izmena → (razl)
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Kleopatra i Vidovita Zorka su dva mehanizma za zgrtanje novca narodu, koja su se pojavila i promovisala na Sranje (TV)-u u vreme Velikog Sranja, između dve španske sapunice.


Kleopatra[uredi]

Kleopatra

Do pojave Kleopatre je došlo kada je neko Dušanu Iliću ("javlja mi se" iz Bjeljine) postupkom analne penetracije uterao natprirodne moći i protivprirodne navike. Pojavivši se niotkuda (iz Dalekog Kosmosa?), samoprozvano se proglasila za Kraljicu svih Proroka na Balkanu i žensko, iako je samo kraljica nema krunu ali ima karu.Nastupala je na Sranje TV-u, mirnim glasom dajući savete gledaocima kako da se po najpovoljnijoj ceni otarase crne magije i prodavala amajlije protiv crne magije koju je mogao da baci bilo ko (snaja, svekrva, komšinica, prodavačica iz supermarketa...)..Da bi razumeli šta hoću da kažem, treba da znate da je za Kleopatru crna magija bila sve na čemu je mogla da zaradi od teških bolesti, do kace za kupus. Neko vreme se je na TV-y pomagala ljudima u problemima (ko im krade meso iz frižidera) ali je posle lustracije Bidovite Zorke i ostalih karakondžula odlučila da pređe u naša suseda gde nastavlja svoja delovanja.Posle Velikog Sranja i progona veštica, morala je da pobegne u Rumuniju Bosnu na samit najvećih krvopija i veštica Balkana i tamo je srela Vidovitu Zorku, koja je živela kao stidna vaš, sisajući krv sa genitalnih organa ,manjih životnja. Kleopatra je kupila na tržnici u Skoplju ovu čudnu životinju i stupila u simbiozu sa njom. Tako je, odjedamput zaista dobila proročke moći, ali bilo je prekasno jer više nije imala moći u Srbiji. Kao kompromis je morala da vodi svoje emisije u dijaspori, sa pretnjom da ako ikada više stupi na teritoriju Srbije bude spaljena na lomači (Srpska Pravoslavna Crkva) uhapšena.


Neke od najčešćih pitanja(i odgovora) gledalaca,naravno iz pisama(koje šalje sama sebi):[uredi]

  • Da li me muž vara?---Da prevario vas je sa vašim bratom od ujaka dok ste bili u bolnici i lečili tumor na očnom živcu.
  • Da li ću se zaposliti?---Ne vi ste pokvarena osoba koja je ubila vašeg psa i zato vam komšija spava sa vašom sestrom.
  • Da li ću prestati da budem alkoholičar----A vi to niste, samo me proveravate!
  • Da li me potkrada svekrva? ----Ne, to je vaša komšinica koja, kad ste na poslu otvara vaš frižider.


Vidovita Zorka[uredi]

Zadovoljna i sita Zorka

Vidovita Zorka je ničim izazvana i potpuno neobjašnjiva pojava (fenomen?) koji se na srpskoj televiziji pojavio iznenada.Neki smatraju da je postala od stidne vaši, dok drugi idu dotle i govore da ona nikada i nije prestala da bude stidna vaš. Otvorila prvi srpski vidovnjački sajt na globalnoj mreži. Kada u svoj pretraživač ukucate http://www.vidovitazorka.co.yu imaćete priliku da malo bolje upoznate "ženu za koju mnogi smatraju senzacionalnim otkrićem 20. veka!", kako piše na trećoj stranici. Dakle, kad uđete na sajt, prvo dobijate objašnjenje zašto da kontaktirate gospođu Zorku? Zato što vam nikada neće dati lažnu nadu i ohrabrenje... Gde ne može da pomogne, ona otvoreno kaže... Ne pomaže i ne leči kod neizlečivih bolesti - stoji zapisano. Kad su u pitanju izlečive bolesti, kao na primer nervoza, rastavljeni brakovi, otklanjanje efekata crne magije, egzorcizam, donošenje mira i spokojstva, pronalaženje nestalih članova familije, potapanje kupusa - Zorka sve to radi. Ona je, "jedinsten primer da na ovom svetu postoji prava energija i humanizam". Gospođa Zorka voli otadžbinu i veliki je poštovalac srpske vere i tradicije, te da redovno obilazi srpska svetilišta i manastire.

Ovo nije bila reklama

Kleopatrin recept za skidanje crne magije[uredi]

Da li vam je dosadila ta crna magija koja je na vas bačena? Kada bi bili u prilici da je skinete sami da li bi to učinili? Ne očajavajte!Kleopatra ima rešenje za vas, kako da budete sam svoj majstor i skinete crnu magiju samo uz pomoć gaća:

  • Uzmite gaće i u njih umotajte viljušku sa tri zupca, kojom će te prolaziti kroz vatru sveće voštanice koja još nije dogorela u crkvi.Posle ovoga, idite kući, razmotajte gaće i upletite na njima 7 čvorova, uz ponavljanje "Želim zlo iz moje kuće, mene zlo neće dotaći" tri puta i kada ste zavezali čvorove, gaće stavite ispod jastuka i spavajte tako tri dana.Kada prođu tri dana, odnesite gaće na raskršće, odmotajte ih i zakopajte tačno na sredini raskršća.Viljušku bacite u reku uz ponavljanje vradžbine.Tako ćete skinuti crnu magiju...