Zvezde Granda

Izvor: Нециклопедија
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Srbija Podeljena na grofovstva pod upravom zvezda granda.
Führer Grandističke republike Srbije
Oberstgruppenführer Nemanja Stefanović postrojava trupe u čast poginulog Führera Mila Kitića.

Uloge u državi Zvezda Granda[uredi]

Država je zatim podeljena na grofovstva proglašen je Firer Države Saša Popovići 7 grofova:


Radmila Manojlović grof Beogradsko-šumadijski

Slobodan Batjarević-Cobe grof južno-raški

Silvija Nedeljković grof bački

Dušan Svilar grof banatski

Milan Dinčić-Dinča grof istočne Srbije

Nemanja Stefanović grof metohijski

Milan Stanković homoseksualac

Država Zvezda Granda[uredi]

(Bidi Srbija)


U Državi je zavedena totalna diktatura svako je obavezan da plaća harač grofovima da ih poštuje a pogotova da poštuje firera Sašu Popovića.Himna je postala "3vezde grande nove nade".

Osnivanje i jačanje[uredi]

Zvezde Granda nastale su 1998 godine kao paravojna formacija oni su u početku brojali 200 članova.Prvi Firer je bio Mile Kitić ali posle atentata na njega 2001 za koji se sumnja da je naručilac Bpena.Firer postaje Saša Popović koji uz pomoć svoje nesreće uspeva da privuče sve nezadovoljne ljude sebi tako on dobija iz dana u dan sve više ljudi koji ga podržavaju.Sve dok 9 marta 2006 ih je brojilo milion i krenuli su na skupštinu.


Sunđer Bob y Zvezdama Granda?[uredi]

N1244541074 30188655 2 224.jpg.jpg

U Srbiji, Zvezde Granda su već ušle u svoj 4 serijal! Novi članovi, koji se bore da osvoje dupe Saše Popovića priliku da snime CD za Grand se već takmiče. Trač da će za Zvezde Granda da se prijavi Sunđer Bob sa svojim kolegama iz Zemunskog klana - Patrikom "Kašikarom Zvezdom", Lignjoslavom "Mrkim" Pipkom, Draganom Keba Krabom provlačio se po medijskim naslovima beletristike, poput "Skandal" "Svet" "Zona Sumraka" .Sam Sunđer Bob nije ni potvrdio, ni demantovao, sve do 12.Septembra.2008. godine kada je novi ciklus otpočeo i kada se u zanosnoj i dugoj haljini koju je za njega dizajnirala specijalno Verica Rakočević pojavio sa svojim zemunskim klanom kolegama.Pošto se računalo da će da pobedi, napravljen je i promotivni poster. Međutim kako nije pobedio, sve je palo u vodu i od Bobove muzičke karijere je ostalo samo sećanje...