Звезде Гранда

Извор: Нециклопедија
Датум измене: 15. фебруар 2008. у 22:12; аутор: Сима Македонче (разговор | доприноси) (New page: Звезде гранда су паравојна формација која је 9 марта 2006 године заузеле [[Србија|Српску Скупштину у беог...)
(разл) ← Старија измена | Тренутна верзија (разл) | Новија измена → (разл)
Иди на навигацију Иди на претрагу

Звезде гранда су паравојна формација која је 9 марта 2006 године заузеле Српску Скупштину у београду,овај догаћај познат је у историји као црни педерски дан.На месту су протерали све посланике.Поубијали министре запалили владу.Преузели су владавину над земљом и свим њеним институцијама.Увели су посебан начин управе централистички и створили државу у којој ја на челу Фирер.


Улоге у држави Звезда Гранда

Држава је затим подељена на грофовства проглашен је Фирер Државе Саша Поповићи 7 грофова:

Милан Станковић гроф западне србије

Радмила Манојловић гроф Београдско-шумадијски

Слободан Батјаревић-Цобе гроф јужно-рашки

Силвија Недељковић гроф бачки

Душан Свилар гроф банатски

Милан Динчић-Динча гроф истчне Србије

Немања Стефановић гроф метохијски


Држава Звезда Гранда

У Држави је заведена тотална диктатура свако је обавезан да плаћа харач грофовима да их поштује а поготова да поштује фирера Саша Поповић ко га небуде постовао моѕе отици у ропство на обучени оток друго назив за место Пичковац.Химна је постала звезде гранде нове наде.


Оснивање и јачање

Звезде Гранда настале су 1998 године као паравојна формација они су у почетку бројали 200 чланова.Први Фирер је био Миле Китић али после атентата на њега 2001 за који се сумња да је наручилац Том Фирер постаје Саша Поповић који уз помоћ своје несреће успева да привуче све незадовољне људе себи тако он добија из дана у дан све више људи који га подржавају.Све док 9 марта 2006 их је бројило милион и кренули су на скупштину.