Drugo veliko sranje

Izvor: Нециклопедија
Idi na navigaciju Idi na pretragu

“S konja na magarca!Stvarno nema smisla...”

~ Drugo veliko sranje na temu Milka Canić o Drugom Velikom Sranju


Prolazile su mnoge godine i mnogi nisu verovali da će se ovakvo stanje ponoviti,izuzev dr. Dragana Dabića, koji je sve prorekao ali on je uhapšen da ne bi progovorio.

Prenošenje srpskog patenta na ceo svet[uredi]

Sve je počelo predlogom rezolucije Srbije na generalnoj skupštini Ujedinjenih Nacija posle Miloševićevog pada. To se ne odnosi na sada već čuvenu rezoluciju o tuženju nepriznate i nelegalne smrdljive šiptarsko-natoovske tvorevine na teritoriji republike, koja je, pak, proglasila nelegalnu nezavisnost- zvane kraće Kosovo i Metohija... Ne, radi se o jednoj rezoluciji, koju je kao ekskluzivo prenelo jedino pouzdano glasilo u zemlji- "Treće Oko"- rezolucija i ekskluzivnom pravu Srba da budu prvi narod, koji će sleteti na Mars. Štaviše, povodom ovog predloga, generalnu sekretar UN-a, ban Limun (inače, prema "Trećem Oku" potomak bana Kulina i nepriznati sin bana Jelačića) dao je izjavu: "Meni je sasvim jasno da Srbi, kao narod koji je posebno očvrsnuo polaže isključivo pravo da pošalje prvog pojedinca na našu susednu planetu. Ja ću lično podržati ovaj predlog, a pozivam i sve zemlje da to podrže"... Mada je rezolucija prošla Generalnu Skupštinu, SAD su na Savetu Bezbednosti stavili veto, jer je navodno njena tajna klauzula predviđala da Rusija dostavi transportnu raketu. Srbi su se grdno naljutili zbog toga, zapretili da će uskoro ceo svet osetiti šta znači biti u srpskoj koži, te su obećali: "Oslobodićemo strašnu večnu kletvu, kojim se oslobađaju Veliki Demoni i Sile"... Mi smo to osetili pre 15 godina kao Veliko Sranje, a vi se ni ne sećate svoje Velike Depresije... Velika kletva će biti bačena na vas večeras..." Koliko iste večeri, Miroslav Mišković (za koga se veruje da je trebalo da snabde posadu hranom iz svog "Maksi-Diskonta"), povukao je svoj novac iz američkih banaka "Si-ti?" i "Kreni i stani". Veliki domino efekat je oslobođen.

Trenutno stanje[uredi]

Srbe bole dupe za to što se svet muči nije naročito zabrinulo što se događa kriza- oni su već o-google-ali, ali svet oko njih nije... Veruje se da kletvu zajedničkim vračanjem mogu skinuti samo Vladeta Jerotić, Zaharije Trnavčević i Slobodan Milošević. Ako je neko od njih mrtav, kletva se ne može skinuti, i kriza će zauvek trajati.


Zanimljivosti[uredi]