Jugosloveni

Izvor: Нециклопедија
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Jugosloveni[uredi]

Jugosloveni su nepostojeća nacija koja obuhvata oko 7486 naroda i 56897433 narodnosti koje nikad nisu mogle da žive u bratstvu i jedinstvu. Smatra se da su se kao pripadnici ove nacije najčešće izjašnjavali ljudi koji su bili plod spolnih odnosa barem nekoliko od 7486 naroda. Po vjeroispovjesti su uglavnom titoisti, pošto su se staljinisti povukli iz javnosti ili odselili na Nago ostrvo krajem četrdesetih godina 20. vijeka. Imaju više himni, najistaknutije su "Jugoslovenka" Lepe Breme, "Jugosloveni" Jugoslovena i "Hej Sloveni" ukradenu od Poljaka.


Države u kojima žive[uredi]

Njemačka - oko 12.000.000

Švedska - oko 8.000.000

SAD - oko 5.000.000

Australija - oko 3.000.000 Bosna i Hercegovina - oko 1.000.000

Makedonija - oko 550.000

Crna Gora - oko 12


Opis Jugoslovena[uredi]

Jugosloven voli da popije i ne može bez rakije, u krvi puno psuje, švalera se i lumpuje, ne može bez pasulja i bez ljute šljivovice, bez kupusa kiseloga, belog luka, slaninice. Svoje žene nikom ne da, a tuđe bi sve od reda, u radno vreme stane, skoči malo do kafane. Krvlju je stek'o sve, četr'es'osme rek'o "ne", a politiku svoju tera bez Rusa i Amera.


Poznati Jugosloveni[uredi]

Drug Doživotni Predsjednik Maršal Josip Broz Valter Ko-god-on-ustvari-bio Tito - Za njegovoG vremena se lijepo živjelo, svi su bili sretni i ptičice su pjevale. Koja nije propjevala završila je na Nagom ostrvu, Blajburgu ili u ilegali nakon studentskih demonstracija.

Bata Životinja - legendarni heroj NOPa, NOBa, Drugog svjetskog rata, grada Sarajeva, milijarde Kineza i "Srećnih ljudi". Smatra se da je on kriv za nagli pad prirodnog priraštaja njemačkog stanovništva u 20.vijeku, što je dovelo do masovnog odlaska Jugoslovena u Njemačku u znak pomoći.

Rade Skeledžija - glumac, četnik u partizanskim filmovima, Rus u američkim filmovima, bavi se liječenjem nesanice na svojim koncertima.

Lepa Brema - oči su joj more Jadransko, kose su joj klasje panonsko.

Đorđe Balaševič (poznat i kao Soton Panonski i Panonski Govnar) - računajte na njega.

Ivica Osim - fudbalsko-nogometni stručnjak koji je jedini uspio da reprezentaciju Jugoslovena odvede među osam svjetskih zemalja, bez obzira što je tad liga Jugoslovena bila jača i od kiparske, mađarske, maltežanske i izraelske, za razliku od naših današnjih liga.